Lifestyle|30.04.2019 08:25

Tales Soares: Η οικογένεια έβλεπε live την κατάρρευση του μοντέλου στην πασαρέλα (vid)

Newsroom

Σοκαριστική ήταν η στιγμή που το 26χρονο μοντέλο Τάλες Σοάρες (Tales Soares) κατέρρευσε στην πασαρέλα και, όπως όλα δείχνουν, άφησε εκείνη τη στιγμή την τελευταία του πνοή μπροστά στους θεατές της επίδειξης μόδας στο Σάο Πάολο. 

Οι χρήστες στα social media σχολιάζουν με δέος το βίντεο που κυκλοφόρησε στα διεθνή μέσα, καθώς η επίδειξη είχε τηλεοπτική κάλυψη. Το βίντεο έγινε viral σε λίγες ώρες, ενώ σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, οι γιατροί υποπτεύονται ότι το 26χρονο μοντέλο είχε πρόβλημα υγείας εκ γενετής. Εντύπωση σε όλους προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο το μοντέλο κατέρρευσε, ενώ περπατούσε στην πασαρέλα. Η πτώση έμοιαζε τόσο αβίαστη που το κοινό θεώρησε ότι ο Σοάρες έπεσε κατά λάθος λόγω των παπουτσιών του ή ότι η πτώση του ήταν μέρος κάποιας «παράστασης» που είχαν σχεδιάσει οι διοργανωτές. 

Οι φωτογραφίες της επίδειξης δείχνουν το 26χρονο μοντέλο πεσμένο μπρούμυτα, ενώ όπως μεταδόθηκε από τα διεθνή μέσα ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε στο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε. Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του μοντέλου, βίντεο από την στιγμή της κατάρρευσής του άρχισε να διαδίδεται στα social media. 

Η οικογένεια του μοντέλου παρακολουθούσε την επίδειξη στην τηλεόραση

Τραγική λεπτομέρεια ότι η οικογένεια του 26χρονου μοντέλου παρακολουθούσε τη ζωντανή μετάδοση της επίδειξης. Είδαν τον Tales να μην επανέρχεται μετά την κατάρρευσή του στην πασαρέλα και η μετάδοση διακόπηκε. Σύμφωνα με την αδερφή του μοντέλου, η μητέρα τους τηλεφώνησε για να μάθει τι είχε συμβεί. «Είπαν ότι αρρώστησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αμέσως μετά πήραν τηλέφωνο από τη διοργάνωση και είπαν ότι πέθανε».

5 τραγικές λεπτομέρειες για την κατάρρευση του 26χρονου μοντέλου, Tales Soares

  1. Το κοινό υπέθεσε ότι το μοντέλο σκόνταψε. Όταν όμως η ιατρική ομάδα της διοργάνωσης έσπευσε στην πασαρέλα όπου ο Soares είχε καταρρεύσει, οι θεατές βεβαιώθηκαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Άμεσα το μοντέλο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως είχε πεθάνει.
  2. Ο μάνατζερ του 26χρονου, Rogério Campaneli, δήλωσε στο FocusOn ότι «όλα έγιναν τόσο γρήγορα και αναπάντεχα». Φίλησε έναν φίλο στα παρασκήνια, βγήκε στη σκηνή και άρχισε να περπατά όταν ξαφνικά έχασε τον βηματισμό του και έπεσε. Γυμναζόταν, ακολουθούσε υγιεινή διατροφή και δεν παραπονέθηκε ποτέ για κάποιο θέμα υγείας.
  3. Αναφορές ότι οTales Soare έπαθε επιληπτική κρίση, καθώς θεατές είδαν αφρούς να βγαίνουν από το στόμα του αμέσως μετά την κατάρρευσή του, δεν επιβεβαιώθηκαν από επίσημα χείλη ούτε από το νοσοκομείο.
  4. Η αδερφή του μοντέλου δήλωσε: «Του μιλήσαμε με τη μητέρα μου με βίντεο κλήση λίγο πριν την επίδειξη και μας είπε ότι είναι καλά και ότι μόλις είχε φάει ένα καρότο» είπε, προσθέτοντας ότι « έχουμε τρομάξει και στεναχωρηθεί πάρα πολύ από αυτό που συνέβη. Ήταν πολύ υγιής, έτρωγε υγιεινά και ασκούνταν κάθε μέρα. Έκανε κρος φιτ και γιόγκα».  
  5. Σύμφωνα με την Sun μετά τη συνομιλία με την οικογένειά του το μοντέλο βγήκε στη σκηνή και όλοι έκατσαν να τον δουν στην τηλεόραση. Η οικογένειά του ζει 500 μίλια μακριά από την πρωτεύουσα της Βραζιλίας και παρακολουθούσε τη ζωντανή μετάδοση της επίδειξης όταν είδαν τον Tales να μην επανέρχεται μετά την κατάρρευσή του στην πασαρέλα.   Η μετάδοση τότε διακόπηκε και όπως είπε η αδερφή του μοντέλου, η μητέρα τους τηλεφώνησε και έμαθε τι είχε συμβεί. 
Τάλες Σοάρεςμοντέλο