Lifestyle|14.03.2025 09:53

Νόνη Δούνια: «Το 2025 δεν πρέπει καν να συζητάμε με το τι θα κάνει μια γυναίκα στη ζωή της»

Newsroom

Η Νόνη Δούνια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN και την Κωνσταντίνα Μαύρου και μίλησε για τον σεξισμό που δέχονται οι γυναίκες ακόμα και σήμερα.

«Έχω βιώσει σεξισμό»

Η παρουσιάστρια και πρώην βουλευτής ανέφερε αρχικά: «Είναι πρόβλημα το γεγονός ότι γυναίκες ασκούν κριτική σε γυναίκες για το στιλ τους και την εμφάνισή τους. Είναι δυσάρεστο ότι ο κόσμος μένει μόνο σε επιφανειακά πράγματα. Το 2025 δεν πρέπει καν να συζητάμε με το τι θα κάνει μια γυναίκα στη ζωή της, γυρίζουμε πίσω με τέτοιες εκφράσεις».

Η Νόνη Δούνια είπε στη συνέχεια: «Έχω βιώσει σεξισμό στην πολιτική και έχουν ασχοληθεί και με την προηγούμενη ιδιότητά μου και με την εμφάνισή μου και τον τρόπο που ντύνομαι. Δεν έδωσα ποτέ σημασία σε αυτό, γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος γενικότερα είναι προκατειλημμένος απέναντι σε γυναίκες που διαθέτουν και μια καλή εμφάνιση».