Κωστής Μαραβέγιας: Η συγκίνηση του για την απώλεια του πατέρα του - «Ήταν μια δυνατή εμπειρία ζωής»
NewsroomΟ Κωστής Μαραβέγιας παραχώρησε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» Κύπρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν έναν περίπου χρόνο.
«Τις πενθώ τις απώλειες, δίνω το χρόνο που πρέπει και συνεχίζω τη ζωή»
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το πως βιώνει ο ίδιος την απώλεια αυτή, αλλά και τον λόγο που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποτέφρωση του σώματός του παρά σε ταφή. «Ο πατέρας μου ήταν υπέροχος άνθρωπος, εξωστρεφής, με ένα μόνιμο χαμόγελο, με μεγάλη καλλιτεχνικότητα και στήριξη σε εμάς παρόλο που εκείνος δεν είχε καλλιτεχνική πορεία. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε φορτηγά και νταλίκες και πήγαινε Ιταλία…» είπε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.
«Ο πατέρας μου είχε ένα σοβαρό θέμα υγείας το οποίο το πάλευε. Είχε προσδόκιμο ζωής πολύ μικρό, το τετραπλασίασε. Τον χαρήκαμε, δεν τα κατάφερε παραπάνω. Ήταν μια δυνατή εμπειρία ζωής αυτή… Είναι και ένα τεστ δοτικότητας. Τώρα έχουμε μια μεγαλύτερη έγνοια για τη μητέρα μου. Είμαστε όμως καλά, προχωράμε, και τη δύναμη την έχει και η μητέρα μου», πρόσθεσε ο καλλιτέχνης.
Τέλος, ο Κωστής Μαραβέγιας αποκάλυψε: «Έγινε καύση στον πατέρα μου. Όλοι το θέλουμε στην οικογένεια… Για μένα η ενέργεια και η ψυχή δεν έχει σχέση με το σώμα…Έχουμε ένα δοχείο. Δεν υπάρχει καμία διαφορά, ο άνθρωπος δεν είναι εκεί, το βάζο θα σπάσει, εμείς θα σπάσουμε…Η μνήμη είναι αυτή που έχει σώμα και όχι το σώμα που μένει πίσω…Τις πενθώ τις απώλειες, δίνω το χρόνο που πρέπει και συνεχίζω τη ζωή».
- Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο διάλογος που «καίει» βουλευτή της ΝΔ - «Είναι παρέκκλιση αλλά θα το φτιάξω»
- Απίστευτη καταγγελία: Μετρήσεις με ανεμόμετρα χειρός στο αεροδρόμιο της Ρόδου - Τι απαντά η Fraport
- «Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης»: Πώς οι πόλεμοι σε Ουκρανία και Ιράν αρχίζουν να συνδέονται
- Η επική διαφήμιση της Lego που έφερε στο ίδιο τραπέζι Μέσι, Κριστιάνο, Μπαπέ και Βινίσιους να παίζουν με... τουβλάκια!