Lifestyle|30.04.2019 08:29

Τα ζώδια της Τρίτης (30/4)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ο συναισθηµατισµός ξεχειλίζει, καθώς παρελθοντικά τραύµατα εµφανίζονται και καλείσαι να τα διαχειριστείς ενώ δεν έχεις ξεκάθαρη κρίση. Προσεκτικός να είσαι στην καθηµερινότητα γιατί τα λάθη είναι πιθανά. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα εντείνει την ωραιοποίηση και την εξιδανίκευση προσώπων και παρελθοντικών καταστάσεων.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και συναναστρέφεσαι φίλους που είναι σηµαντικοί για εσένα, καθώς εκφράζοντας τις απόψεις σου στέκονται αρωγοί στις φιλοδοξίες σου. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα οδηγεί σε ψευδαισθήσεις στους ανέφικτους στόχους που θέτεις, αλλά πρόσωπα που θα γνωρίσεις υπόσχονται πολλά, στην πραγµατικότητα όµως θα σε απογοητεύσουν.

Δίδυµοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και οι πολλές επαγγελµατικές υποχρεώσεις γίνονται φορτικές για το πρόγραµµα και την ψυχολογία σου. Εµπιστεύσου τις ικανότητές σου και µην αφήσεις το άγχος στην άκρη γιατί θα προκληθούν συγκρούσεις µε σηµαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η διάθεσή σου είναι ανεβασµένη στα ύψη, καθώς νιώθεις αισιόδοξος και έντονη είναι η ανάγκη να βρεθείς µε συγγενείς και φίλους περνώντας όµορφες στιγµές. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα φέρνει προτάσεις για το εξωτερικό, όµως µη βιαστείς να βγάλεις συµπεράσµατα.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και νιώθεις έντονο εκνευρισµό από το πρωί που επιδεινώνεται στην πορεία της ηµέρας. Η σύνοδος της Σελήνης µε τον Ποσειδώνα δηµιουργεί ένα ονειρεµένο τοπίο σε οικονοµικό ζήτηµα ή επιχειρηµατική προσπάθεια, καλό είναι να µη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ασχολήσου µε τις διαπροσωπικές σχέσεις φέρνοντας ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελµατικό επίπεδο, καθώς είναι επιβλητική ανάγκη επειδή έχεις έντονη την ανασφάλεια της µοναξιάς που σε ταλανίζει. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα σε οδηγεί σε ψευδαισθήσεις όσον αφορά νέες γνωριµίες σε προσωπικό και επαγγελµατικό επίπεδο.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η καθηµερινότητα γίνεται αρκετά φορτική, καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται και λειτουργούν θετικά στην ψυχολογία σου. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα δηµιουργεί εξιδανικευµένο τοπίο σε πιθανές προτάσεις εργασίας που υπόσχονται πολλά, µη δεσµευτείς όµως πριν σιγουρευτείς.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς στρέφοντας το ενδιαφέρον στο πώς θα περάσεις µοναδικά µε παρέες ή το ταίρι σου, καθώς θέλεις να διασκεδάσεις και να χαρείς την κάθε στιγµή. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, όµως στην περίπτωση του έρωτα δηµιουργεί αυταπάτες και να εµπιστευτείς πρόσωπα που δεν θα έπρεπε.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και εµφανίζεται κυκλοθυµία, καθώς αναπολείς παρελθοντικές καταστάσεις και δηµιουργούνται σκαµπανεβάσµατα στην ψυχολογία. Θέλοντας να έρθεις σε επαφή µε τις ρίζες σου, στρέφεσαι στην οικογένεια όπου νιώθεις ασφάλεια. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα εκτοξεύει τις ευαισθησίες και υπάρχει συναισθηµατική υπερχείλιση στα οικογενειακά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς σε όποια κοινωνική εκδήλωση σε καλέσουν. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα δηµιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις σε πιθανές εµπορικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν, πρόσεχε όµως γιατί ίσως να µην είναι οι άλλοι ειλικρινείς µαζί σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι ξεκάθαρο ότι τα οικονοµικά είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου γι’ αυτό λύσε εκκρεµότητες που σε αγχώνουν. Πιθανή κτητικότητα δηµιουργεί ζητήµατα στην προσωπική ζωή. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα οδηγεί να χάσεις το µέτρο στα οικονοµικά και να ξοδέψεις αλόγιστα.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είσαι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο καθώς σφύζεις από ζωντάνια και δυναµισµό. Η σύνοδός της µε τον Ποσειδώνα εντείνει τον συναισθηµατισµό, παράλληλα όµως δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα πιθανές δράσεις που θέλεις να πραγµατοποιήσεις σε συνεργασίες ήδη υπάρχουσες ή νέες συνεργασίες, γι’ αυτό να είσαι επιφυλακτικός.

ζώδιαωροσκόπιοαστρολογικές προβλέψεις