Lifestyle|21.03.2025 18:36
Μάριος Αθανάσιου: Βρέθηκε στη ΓΑΔΑ για κατάθεση - «Κλήθηκα για να υποστηρίξω τα λεγόμενά μου»
NewsroomΟ Μάριος Αθανασίου μέσω μια ανάρτησης στα social media αποκάλυψε πως το πρωί της Παρασκευής (21/03) βρέθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).
Η ανάρτηση του ηθοποιού
Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, ο ίδιος κλήθηκε στη ΓΑΔΑ, με αφορμή δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή, χωρίς να δίνει ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες.
«Μια πρωινή επίσκεψη στη ΓΑΔΑ, στην οποία κλήθηκα για να υποστηρίξω τα λεγόμενά μου σε εκπομπή στην τηλεόραση. Χωρίς ειρωνεία, χαίρομαι για τα αντανακλαστικά της πολιτείας σε αυτό ζήτημα και ελπίζω στην ίδια αντιμετώπιση και σε άλλα… πολιτική διαφθορά, πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων, κατάχρηση εξουσίας, διάδοση ψευδών ειδήσεων και απόκρυψη στοιχείων. (Στα Τέμπη δηλαδή και όχι σε μια πορεία για τα Τέμπη)» έγραψε ο Μάριος Αθανασίου.
Διαβάστε ακόμη
- Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα
- «Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»
- Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
- Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα