Lifestyle|02.04.2025 12:15
Ματίνα Νικολάου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Η φωτογραφία με τις πατερίτσες
NewsroomΕυτυχές τέλος έλαβε η περιπέτεια που είχε με την υγεία της η Ματίνα Νικολάου, η οποία πήρε την Τρίτη (01/04) εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.
Η χαμογελαστή ανάρτηση
Μετά από μια πρόσφατη ανάρτηση που έκανε από το κρεβάτι του νοσοκομείου και προκάλεσε ανησυχία στους φίλους και θαυμαστές της, η ηθοποιός πήρε εξιτήριο και καθησύχασε τους πάντες.
Η ηθοποιός, φίλη και στενή συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά στην νέα ανάρτησή της, φωτογραφήθηκε δίπλα στον γιατρό της κρατώντας τις πατερίτσες.
Ωστόσο, στο στιγμιότυπο, η γνωστή ηθοποιός είναι χαμογελαστή, αποδεικνύοντας ότι όλα έχουν πάει καλά. «Ευχαριστώ γιατρέ μου», έγραψε η Ματίνα Νικολάου
Διαβάστε ακόμη
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;