Lifestyle|01.05.2019 12:25

Λουκ Πέρι: Η κόρη του έδωσε το όνομα του πατέρα της σε σχολείο (pics)

Newsroom

Ο Λουκ Πέρι, που έγινε δημοφιλής από την τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills, 90210», «έφυγε» από τη ζωή στα 52 του χρόνια από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η 18χρονη κόρη του, Σόφι Πέρι, είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και κατά καιρούς δημοσίευε κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Ο Λουκ Πέρι από το γάμο του με την Μίνι Σαρπ, με την οποία υπήρξαν παντρεμένοι από το 1993 μέχρι το 2003 είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Τζακ που είναι επαγγελματία παλαιστής και την Σόφι.

Τους τελευταίους μήνες, η κόρη του ηθοποιού εργάζεται ως εθελόντρια για τους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης για τα παιδιά της Αφρικής. Η ίδια ανήρτησε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία εικονίζεται αυτή μαζί με την μητέρα της, μπροστά από ένα σχολείο στο Μαλάουι που έχει το όνομα του πατέρα της. 

T

«Ευχαριστώ όλους όσοι προσέφεραν τη βοήθεια τους στο πρότζεκτ μας», γράφει η Σόφι Πέρι κάτω από την εικόνα. «Το πρώτο μας σχολείο αποπερατώθηκε και δεν μπορώ να περιγράψω πόσο περήφανη και ενθουσιασμένη είμαι, που θα το δω να ανοίγει την Τετάρτη. Ευχαριστώ τον καταπληκτικό συνεργάτη μου Ρούμπεν για όλα. Κυρίως, για τη στήριξη στον αγώνα να δώσω στο σχολείο το όνομα του πατέρα μου», σημειώνει η νεαρή γυναίκα. 

T
T

Η Σόφι ενημερώθηκε τον θάνατο του πατέρα της, ενώ ήταν στην Αφρική, έφυγε για το Λος Άντζελες προκειμένου να βρίσκεται με την οικογένεια της και επέστρεψε στο Μαλάουι λίγες ημέρες αργότερα. 

T
T
Λουκ Πέρισχολείο