Lifestyle|01.05.2019 13:35

Η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε τη Μέγκαν και τον Χάρι στο νέο τους σπίτι

Newsroom

Όλο το Ηνωμένο Βασίλειο είναι στο πόδι, αναμένοντας να ανακοινωθεί από ημέρα σε μέρα η γέννηση του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) και του πρίγκιπα ΧάριΩστόσο, δεν είναι λίγα τα tabloids, αλλά και θαυμαστές του πριγκιπικού ζεύγους που υποστηρίζουν ότι η δούκισσα του Σάσεξ έχει ήδη γεννήσει και το κρατά το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

To ζευγάρι είχε ανακοινώσει ήδη από τις 11 Απριλίου ότι δεν πρόκειται να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη γέννηση του πρωτότοκου παιδιού τους, ενώ κυκλοφορούσε η φήμη ότι η δούκισσα του Σάσεξ δεν πρόκειται να γεννήσει στην κλινική που γέννησε τόσο η πριγκίπισσα Νταϊάνα όσο και η Κέιτ Μίντλετον

Παράλληλα, η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι στο νέο τους σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο Φρογκμόρ Κότατζ, στην περιοχή του Μπερκσάιρ και για το οποίο δαπάνησαν τρία εκατ. ευρώ για να το ανακαινίσουν.

«Η βασίλισσα Ελισάβετ ήθελε να χαιρετήσει επισήμως τους Σάσεξ στο νέο τους σπίτι, για αυτό και ήταν ο πρώτος επισκέπτης. Πέρασαν αρκετή ώρα στον κήπο, ενώ μαζί της βρίσκονταν και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρίσκονταν όλοι μαζί τους», αναφέρει πηγή στη «Sun». 

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, μετά τη γέννηση του βρέφους, ένας αγγελιοφόρος μεταφέρει την πληροφορία για το φύλο και το βάρος του νεογέννητου, καθώς και την ώρα της γέννας. Αμέσως μετά την ανάγνωση του από τη βασίλισσα Ελισάβετ, όπως επιτάσσει η παράδοση, οι πληροφορίες θα αναρτηθούν σε ειδική προσθήκη στην είσοδο του Buckingham Palace, ώστε να ενημερωθεί το κοινό.

Βασίλισσα ΕλισάβετΜέγκαν Μαρκλ