Michael Schumacher: Έγινε για πρώτη φορά παππούς - Η κόρη του Τζίνα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι
NewsroomΤο πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Τζίνα Σουμάχερ, κόρη του Μίκαελ Σουμάχερ (Michael Schumacher) όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Απριλίου. Η ίδια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Η ανάρτηση της ευχάριστης είδησης
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της: «Καλώς ήρθες στον κόσμο, Millie. Γεννημένη στις 29 Μαρτίου, οι καρδιές μας είναι πιο γεμάτες από ποτέ. Είμαστε παραπάνω από ευλογημένοι που σε έχουμε στη ζωή μας».
Τα τελευταία 11 χρόνια, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε σε μια πίστα σκι, ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητής της F1, βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι και επικοινωνεί μέσω μηχανικής υποστήριξης με τους οικείους του.
Η οικογένειά του όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει φύγει από το πλευρό του και όλοι κάνουν ότι μπορούν για να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποκατάσταση γίνεται.
Τον περασμένο Δεκέμβριο η Τζίνα Σουμάχερ είχε ανακοινώσει στα social media την εγκυμοσύνη της, χαρίζοντας στιγμές ευτυχίας στα μέλη της οικογένειάς της, τα οποία πριν από λίγες ημέρες υποδέχτηκαν την μικρή Millie όπως και θα είναι το όνομά της.
- Ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: «Συμφώνησα να μιλήσω με τους Ιρανούς» λέει ο Τραμπ - Κλιμάκωση προαναγγέλλει ο Νετανιάχου
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
- Νεκρή έγκυος στον Κολωνό: «Ψόφα σαν σκυλί» φώναζε ο 38χρονος όσο η γυναίκα ψυχορραγούσε
- «Στο είπα ότι θα χορέψουμε πάνω στον τάφο σου»: Ιρανή άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ