Lifestyle|02.05.2019 19:16

Έβελυν Καζαντζόγλου: Δέχτηκε πρόταση για την κριτική επιτροπή του GNTM (vid)

Newsroom

Το πρωί της Πέμπτης (2/5), η Έβελυν Καζαντζόγλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μοιράστηκε με τη Φαίη Σκορδά άγνωστες πτυχές της προσωπικής της πορείας. Παράλληλα, αναφέρθηκε για τη σχέση της με τον Τζορτζ Παπακώστα, αλλά και για την πρόταση, που δέχτηκε, για να βρίσκεται είτε στην κριτική επιτροπή είτε ως coach στο ριάλιτι μόδας «Greece's Next Top Model». 

«Είχα συζητήσει για την κριτική επιτροπή του Greece's Next Top Model, αλλά και για την θέση του coach. Είναι ένα πολύ ωραίο project που το βλέπω πάρα πολύ ευχάριστα, αλλά δεν ταιριάξαμε τη σωστή εποχή. Δεν σημαίνει πως ότι συζητάς είναι υποχρεωτικό να κλείσεις σε αυτό το project. Ούτε στον καινούριο κύκλο επεισοδίων θα είμαι, γιατί από ότι ξέρω έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Δεν αλλάζουν τα πρόσωπα από όσο ξέρω», ανέφερε το επιτυχημένο μοντέλο. 

Όσο για τη σχέση της με τον πρώην μάγειρα του Alpha, Τζορτζ Παπακώστα, η Έβελυν δήλωσε: «Στο μαγαζί του γνωριστήκαμε, είχα πάει για την έκθεση παπουτσιών της Μαίρης Συνατσάκη. Νόμιζα ότι τον ήξερα, μάλλον λίγο το Instagram και όλα αυτά, πήγα και τον χαιρέτησα. Μου λέει "Δεν γνωριζόμαστε" και του είπα "Δεν πειράζει". Μετά ξεκινήσαμε να μιλάμε, κάπως έτσι ξεκίνησε μια συζήτηση, που κράτησε για αρκετό καιρό. Κάναμε dating για αρκετό καιρό, πήραμε χρόνο για να γνωριστούμε καλύτερα. Έτσι πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινούν οι σχέσεις, να μην πέφτουμε με τα μούτρα για να ξέρουμε πού πηγαίνουμε».

Next Top ModelΈβελυν Καζαντζόγλου