Jay Z: Η γυναίκα που τον κατηγόρησε για βιασμό τώρα ζητάει να απορριφθεί η μήνυση εναντίων της
NewsroomΗ γυναίκα που είχε μηνύσει τον Jay-Z, υποστηρίζοντας ότι τη βίασε όταν ήταν 13 ετών, κινείται τώρα νομικά για να απορριφθεί η αγωγή που ο ίδιος κατέθεσε εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση.
Οι ισχυρισμοί της
Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τρίτη στην Αλαμπάμα, η γυναίκα - που είχε υποβάλει την αρχική της μήνυση υπό το καθεστώς ανωνυμίας (Jane Doe) - ζητά να απορριφθεί η αγωγή του Jay-Z, υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις της ήταν μέρος δικαστικής διαδικασίας και ως εκ τούτου καλύπτονται από νομικό προνόμιο. Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι η συνέντευξή της στο NBC βασίστηκε αποκλειστικά στις καταγγελίες που είχε ήδη καταθέσει στο δικαστήριο.
Η γυναίκα είχε αρχικά μηνύσει τόσο τον Jay-Z, όσο και τον Σον «Diddy» Κομπς, ισχυριζόμενη ότι τη βίασαν το 2000 στη Νέα Υόρκη. Η υπόθεση αποσύρθηκε στη συνέχεια από την ίδια, ωστόσο ο Jay-Z απάντησε καταθέτοντας αγωγή για δυσφήμιση εναντίον της και του δικηγόρου της, Τόνι Μπαζμπί, στην Αλαμπάμα όπου διαμένει η ενάγουσα.
Με τη νέα της κίνηση, η γυναίκα ζητά να απορριφθεί η αγωγή του Jay-Z με προδικαστικό τρόπο, ώστε να μην μπορεί να επανακατατεθεί. Παράλληλα, ισχυρίζεται πως η αποχώρησή της από την αρχική υπόθεση βασίστηκε σε συμφωνία που είχε συναφθεί μεταξύ των δύο πλευρών — την ίδια γραμμή έχει ακολουθήσει και ο Μπαζμπί, ο οποίος υποστηρίζει ότι υπήρξε συμφωνία που παραβιάστηκε από την πλευρά του καλλιτέχνη.
Η πλευρά του Jay-Z έχει αρνηθεί την ύπαρξη οποιασδήποτε τέτοιας συμφωνίας, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς περί συμβιβασμού ως «εντελώς αβάσιμους». Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με την πλευρά του Jay-Z να επιμένει στην προσβολή της αξιοπιστίας των κατηγοριών και την πρώην μηνύτρια να προσπαθεί να θέσει οριστικό τέλος στη νομική αντιπαράθεση.
- Νέα «βόμβα» Τραμπ στον Λευκό Οίκο: Απέλυσε την εκπρόσωπο Τύπου των... τριών ημερών
- Κυψέλη: «Κόκκινη» πολυκατοικία και ενεργός κίνδυνος μετά τις ρηγματώσεις - Αρχίζουν νέοι έλεγχοι στα κτίρια
- «Φρενίτιδα» για το iPhone Duo: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά τα αποθέματα
- «Ο θάνατος έρχεται από ψηλά» - Σοκαριστική απειλητική επιστολή στη διευθύντρια της Πολεοδομίας Καλαμάτας