Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη απάντηση για την αίτηση αποχώρησής του από την ΕΣΗΕΑ
NewsroomΟ Γιώργος Λιάγκας στην αρχή της εκπομπής του «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 έδωσε για πρώτη φορά την απάντησή του για την επικείμενη αποχώρησή του από την ΕΣΗΕΑ.
«Μας κρίνει ο κόσμος καθημερινά»
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, όπως έγινε γνωστό πριν το Πάσχα, έκανε αίτηση για να διαγραφεί από τα μητρώα της Ένωσης. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Εγώ δεν είμαι στην ΕΣΗΕΑ πια, θεώρησα πριν το Πάσχα και (σ.σ έστειλα) με μία επιστολή… Είχα προσωπικούς λόγους και θεωρώ πως δεν με συνδέουν πολλά πράγματα έτσι όπως λειτουργεί η ΕΣΗΕΑ τα τελευταία χρόνια και αποφάσισα να αποχωρήσω. Επειδή με έπαιρναν πάρα πολλά τηλέφωνα, τίποτα δεν έχει συμβεί. Δεν σε κάνει δημοσιογράφο ότι δεν ανήκεις στο συλλογικό όργανό σου. Δημοσιογράφος παραμένω, εξάλλου μας κρίνει ο κόσμος καθημερινά».
«Παρότι δεν είμαι μέλος στην ΕΣΗΕΑ, σε πανελλήνιες απεργίες θα συμμετέχω, το λέω για να το ξεκαθαρίσω. Τη δημοσιογραφική μου δεοντολογία θα την τηρήσω άλλοι λόγοι με οδήγησαν εκτός, προσωπικοί», κατέληξε.
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια