Lifestyle|03.05.2019 08:17

Τα ζώδια της Παρασκευής (3/5)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη παραµένει στο ζώδιό σου και ε κδηλώνεις τα συναισθήµατά σου στο ταίρι ή στους συνεργάτες. ∆ιεκδικείς να σε ικανοποιήσουν µε εγωισµό, γι’ αυτό πρόσεχε τις εντάσεις. Η σύνοδος µε τον Ερµή και το τετράγωνό τους µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζουν τον υποκειµενισµό και γίνεσαι σκληρός/ή.

Ταύρος

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και η µοναχικότητα είναι έντονη, καθώς αναδύονται παρελθοντικές καταστάσεις. Οι καθηµερινές δυσκολίες είναι αρκετές καθώς υπάρχει έλλειµµα συγκέντρωσης. Η σύνοδος µε τον Ερµή και το τετράγωνό τους µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνουν υποκειµενισµό, φόβους και ανασφάλεια.

Δίδυµοι

Με τη Σελήνη στον Κριό θες να βρεθείς µε φίλους. Σηµαντικό είναι να εκφράζεις απόψεις πρωτοποριακές. Η σύνοδος µε τον Ερµή και το τετράγωνό τους µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζουν την ένταση φέρνοντας καχυποψία, διάθεση επιβολής και χειρισµού, και άρα προβλήµατα στην επικοινωνία µε τους φίλους.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και επικεντρώνεσαι στα επαγγελµατικά και σε υποχρεώσεις που σε αγχώνουν. Θέλεις αναγνώριση της προσπάθειάς σου και εξέλιξη στην καριέρα σου. Η σύνοδος µε τον Ερµή και το τετράγωνό τους µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύουν νευρικότητα, υποκειµενισµό και λεκτικές συγκρούσεις.

Λέων

Με τη Σελήνη στον Κριό έχεις ανεβασµένη διάθεση και θες να βγεις να διασκεδάσεις µε πρόσωπα µε κοινά πνευµατικά ενδιαφέροντα. Η σύνοδος µε τον Ερµή και το τετράγωνό τους µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δηµιουργούν εκρηκτικές συνθήκες επικοινωνίας, αφού γίνεσαι υποκειµενικός/ή και φανατικός/ή.

Παρθένος

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και η ένταση βρίσκεται στα ύψη, καθώς υπάρχει διαρκής ανεξήγητος εκνευρισµός. Οικονοµικά ζητήµατα έρχονται στο προσκήνιο. Η σύνοδος µε τον Ερµή και το τετράγωνό τους µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αφήνουν περιθώρια για ήρεµες συζητήσεις για οικονοµικές συναλλαγές.

Ζυγός

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι σηµαντικές. Θέλεις αρµονία και ισορροπία αφού ο φόβος της µοναξιάς είναι µεγάλος. Πιθανές κινήσεις για νέες συνεργασίες. Η σύνοδος µε τον Ερµή και το τετράγωνο τους µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνουν το κλίµα στην επικοινωνία προκαλώντας συγκρούσεις.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον Κριό η καθηµερινότητα είναι φορτική, καθώς οι υποχρεώσεις και αγγαρείες αυξάνουν την πίεση ανατρέποντας τον προγραµµατισµό. Πρόσεχε πού εκτονώνεις την ενέργειά σου. Η σύνοδος µε τον Ερµή και το τετράγωνό τους µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προκαλούν προβλήµατα µε συναδέλφους.

Τοξότης

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και θες να χαρείς την κάθε στιγµή ανανεώνοντας τη σχέση µε τον/τη σύντροφό σου. ∆ηµιουργικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο. Η σύνοδος µε τον Ερµή και το τετράγωνό τους µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δηµιουργεί έντονες αντιπαραθέσεις µε το ταίρι, αφού γίνεσαι εγωκεντρικός/ή.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και στρέφεσαι στην οικογένεια για να νιώσεις ζεστασιά, τρυφερότητα, ασφάλεια. Αναµνήσεις εντείνουν τον συναισθηµατισµό και την κυκλοθυµία. Η σύνοδος µε τον Ερµή και το τετράγωνό τους µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δηµιουργούν έντονες αντιπαραθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραµένει στον Κριό και η διάθεση να επικοινωνήσεις µε το κοντινό περιβάλλον είναι διάχυτη. Ισως επιδιώξεις να βρεθείς µε δικούς σου περνώντας όµορφα. Η σύνοδος µε τον Ερµή και το τετράγωνό τους µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνουν τον εκνευρισµό, τον υποκειµενισµό και τη διάθεση να επιβληθείς.

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στον Κριό επικεντρώνεσαι στα οικονοµικά. Ιδανική µέρα να τακτοποιήσεις οικονοµικές εκκρεµότητες, καθώς σου δηµιουργούν ανασφάλεια και έλλειµµα αυτοπεποίθησης. Η σύνοδος µε τον Ερµή και το τετράγωνό τους µε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σού προκαλούν καχυποψία, αδιαλλαξία, υποκειµενισµό.

αστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιοζώδια