Γιώργος Βάλαρης: Ετοιμάζεται να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στο θέατρο Broadway (vid)
NewsroomO Γιώργος Βάλαρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να κάνει να κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον ιδιοκτήτη του θεάτρου Broadway για αθέτηση συμβολαίου.
«Ενώ είναι σε ισχύ ένα συμβόλαιό μου με τον επιχειρηματία του θεάτρου Broadway, μάθαμε από τα social media ότι ένας νέος επιχειρηματίας θα ανεβάσει την Παριζιάνα. Μας έχει αφήσει άφωνους αυτό που έγινε. Φυσικά και είναι άδειασμα. Είναι ένας χώρος που επένδυσα και κατέθεσα χρόνο και χρήμα. Ήταν ένα αχούρι που δεν έμπαινες μέσα. Υπάρχουν φωτογραφίες που θα βγουν στα δικαστήρια.
Ενημερώθηκα πως υπήρχαν ανταγωνιστικές προτάσεις και επέστρεψα εσπευσμένα από την Αμερική. Ήρθε εξώδικο Μεγάλη Παρασκευή, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη είχαμε συμφωνήσει να συνεχίσουμε και έχοντας συμβόλαιο σε ισχύ. Το συμβόλαιο είναι σε ισχύ και θα καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα. Μοιραίο είναι ότι θα μιλήσει η δικαιοσύνη» είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός καλλιτέχνης.
- Σάρωσε την Κρήτη η κακοκαιρία: Ένας νεκρός, βιβλική καταστροφή και φόβοι για νέο κύμα - «Έβρεξε όσο σε έναν χρόνο στην Αθήνα»
- Πόσο ασφαλείς είναι οι επιβάτες μιας πτήσης αν ο πιλότος γίνει βίαιος; Τα ερωτήματα μετά τη Flydubai
- Γάζα: Νέες δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν την ολική καταστροφή - Στον «αέρα» 2,1 εκατ. εκτοπισμένοι
- Τι πήγε στραβά με την εκτέλεση της Κρίστα Πάικ; Τα κενά στο πρωτόκολλο - «Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο»