Μαρινέλλα: Νεκρός βρέθηκε ο επί 30 χρόνια στενός συνεργάτης της
NewsroomΜία θλιβερή είδηση ήρθε από το περιβάλλον της Μαρινέλλας, με την τραγουδίστρια να αναρρώνει μετά από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας στενός συνεργάτης της.
Η τραγική είδηση
Ο λόγος για τον Δημήτρη Σουλελέ γνωστός και ως «Μήτση», ο οποίος ήταν επί τριάντα χρόνια προσωπικός κομμωτής της. Ο άντρας, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Espresso» βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Γκύζη, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία λόγω έντονης δυσοσμίας που προερχόταν από το διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή κλειδαρά, άνοιξαν την πόρτα και εντόπισαν τη σορό του. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατός του είχε επέλθει αρκετές ημέρες πριν από τον εντοπισμό του.
Ο Δημήτρης Σουλελές υπήρξε στενός συνεργάτης αλλά και φίλος της τραγουδίστριας, συνοδεύοντάς τη σε πολλές περιοδείες και σημαντικές στιγμές της καριέρας της. Η σχέση τους ήταν τόσο στενή, ώστε πολλοί τους θεωρούσαν σχεδόν οικογένεια. Φίλοι του εκλιπόντος τον περιγράφουν ως ευαίσθητο και δοτικό άνθρωπο, που τα τελευταία χρόνια ζούσε απομονωμένος, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας που επιδεινώθηκαν λόγω της μοναξιάς του.
- Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Αβραμόπουλο από τη βελγική Δικαιοσύνη λόγω Qatargate - Τι απαντά
- Ειρωνικό «ευχαριστώ» εργαστηριακών γιατρών σε Καρποδίνη: «Παρακαταθήκη ένας κλάδος οικονομικά εξαντλημένος»
- Μπλόκο στα φθηνά δέματα από Temu και Shein: Η «τσουχτερή» αλλαγή από 1η Ιουλίου
- Εκλογές για κλάματα (ή για γέλια): Κέρδισε τη δημαρχία... χωρίς να κατέβει υποψήφιος!