Lifestyle|07.05.2025 14:20
Χρύσα Ρώπα: «Τώρα που "έφυγε" η Καίτη και δε θα την αγκαλιάσω ξανά, πονάει το σώμα μου»
NewsroomΗ Χρύσα Ρώπα βρέθηκε καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή των Rainbow Mermaids στο YouTube και μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια της Καίτης Κωνσταντίνου και το πόσο της στοίχησε.
Η συγκίνησή της
Η ηθοποιός ανέφερε αρχικά συγκινημένη: «Πονάει η αφή μου. Τώρα που "έφυγε" η Καίτη και δεν θα την αγκαλιάσω ξανά, πονάει το σώμα μου. Πονάει η αφή μου. Δεν με ενδιαφέρει το καλός ή κακός παράδεισος. Δεν τα πιστεύω τα καλά ταξίδια, δεν με συγκινούν πια καθόλου. Εγώ θέλω να αγκαλιάσω ξανά την Καίτη.» ανέφερε συγκινημένη η Χρύσα Ρώπα.
Για τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» δεν θέλησε να μιλήσει κι αρκέστηκε να πει: «Τρελάθηκα! Τι σεναριάρα ήταν αυτή! Και το Οικογένεια Βλάπτει. Δεν θα πάμε, όμως, στην πρώτη (σ.σ. σειρά), θα πάμε στη δεύτερη.»
Διαβάστε ακόμη
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο