Lifestyle|04.05.2019 12:59

Μαρία Μενούνος: Βρίσκεται στην Ελλάδα για τον γάμο φίλου της (pics)

Newsroom

Η δημοφιλής παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος έκανε έναν υπέροχο γάμο πριν από ένα χρόνο και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κέβιν Αντεργκάρο. Τον Οκτώβριο του 2018 όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο Άκοβο Αρκαδίας, το χωριό του πατέρα της, όπου με μία παραδοσιακή τελετή έδειξε πόσο αγαπάει την πατρίδα της.

Η Μαρία Μενούνος επέστρεψε στην Ελλάδα αυτή τη φορά για τον γάμο του καλού της φίλου Σωτήρη Κυρανάκου, και με απανωτές αναρτήσεις στα social media ενημέρωσε τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μενούνος πόζαρε στο τιμόνι ενός ιστιοπλοϊκού, με την ελληνική σημαία να ανεμίζει πίσω της και έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση: «Πίσω στη μητέρα γη. Είμαι ενθουσιασμένη που παντρεύω τον φίλο μου». Στην επόμενη φωτογραφία ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της και τον φίλο τους, ενώ η πιο πρόσφατη ανάρτησή της τη δείχνει ξαπλωμένη σε μια πισίνα στην Κρήτη. Στα Insta Stories της η Μαρία δείχνει τη θάλασσα και εκθειάζει τον ευλογημένο ελληνικό τόπο και τις ομορφιές του. 

T
T

Η Μαρία Μενούνος σε συνέντευξή της στο περιοδικό «InStyle» είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τις εξωσωματικές, το πρόβλημα υγείας της μητέρας της, αλλά και την περιπέτεια που είχε με την δική της υγεία το 2017.

Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για την γνωστή δημοσιογράφος, καθώς το ένα χτύπημα της ζωής διαδεχόταν το άλλο. Η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο: «Η μαμά μου σήμερα είναι πολύ καλά. Ο όγκος έχει μειωθεί πέρα από κάθε προσδοκία. Είναι ένα θαύμα αυτό που συνέβη. Καθημερινά ευχαριστώ τον Άγιο Νεκτάριο, στον οποίο είναι αφιερωμένη η ορθόδοξη εκκλησία που έχουμε στο Λος Άντζελες».

T
γάμοςΜαρία Μενούνος