Lifestyle|04.05.2019 20:23

Κατερίνα Ντούσκα: Οι δηλώσεις λίγο πριν την αναχώρηση για Ισραήλ (vid)

Newsroom

Την ερμηνεύτρια της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2019Κατερίνα Ντούσκα συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», λίγο πριν την αναχώρηση για το Ισραήλ.

Η Κατερίνα Ντούσκα αποκάλυψε πως προτιμά να μην κοιτά τα στοιχήματα, ενώ έδωσε και μερικές πληροφορίες για όσα θα δούμε να συμβαίνουν κατά την εμφάνισή της πάνω στη σκηνή. Μεταξύ άλλων η Κατερίνα ανέφερε πως θα έχει μαζί της και το γούρι της, που δεν είναι άλλο από τον... αγαπημένο της αδερφό. Η τραγουδίστρια προσπαθεί να αποφορτιστεί και να μαζέψει δυνάμεις για την εμφάνισή της στο Τελ Αβίβ.

Όπως είπε η ίδια «Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένη, να βρω το ζεν μου». Η Ελλάδα εμφανίζεται στην προτελευταία θέση του ημιτελικού της Eurovision και η Ελληνίδα ερμηνεύτρια θα έχει μαζί της πέντε χορεύτριες στη σκηνή. Η ίδια δηλώνει ότι έχει ζητήσει από τους διοργανωτές να κάνουν πολλές αλλαγές που θα βοηθήσουν τη σκηνική παρουσία του «Better Love»

Η πρώτη πρόβα της Τάμτα με την Κύπρο έλαβε χώρα σήμερα στη σκηνή της Eurovision, ενώ αύριο το μεσημέρι αναμένεται να κάνει και η Κατερίνα την πρώτη της πρόβα. 

Δείτε τις δηλώσεις της Κατερίνας Ντούσκα στο αεροδρόμιο:

Katerine DuskaEurovision 2019EurovisionΚατερίνα Ντούσκα