Lifestyle|04.05.2019 17:46

Baby boom στο Χόλιγουντ! Οι «κρυφές» εγκυμοσύνες κάνουν θραύση (pics)

Newsroom

Η Μπλέικ Λάιβλι και η Κίρα Νάιτλι αποκάλυψαν τις αρκετά προχωρηµένες εγκυµοσύνες τους σε δηµόσιες εµφανίσεις και αξίζει να σηµειώσουµε πως δεν είχε κυκλοφορήσει η παραµικρή φήµη ότι εγκυµονούν.

Η Λάιβλι στον πλευρό του συζύγου της, Ράιαν Ρέινολντς, µε τον οποίο αποτελούν ένα από τα πιο αγαπηµένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, εµφανίστηκε στην πρεµιέρα της ταινίας «Pokemon: Detective Pikachu», όπου πρωταγωνιστεί εκείνος, αποκαλύπτοντας ότι είναι έγκυος για τρίτη φορά.

Η Μπλέικ φορούσε µάλιστα ένα κίτρινο φόρεµα Rebecca, το οποίο τόνιζε τη φουσκωµένη κοιλίτσα της. Το ζευγάρι, το οποίο είναι µαζί από το 2012, όταν συµπρωταγωνίστησε στην ταινία «Green Lantern», έχει ακόµη δύο κοριτσάκια, τη δύο ετών Ινέζ και την τετράχρονη Τζέιµς.

T
 

Η Νάιτλι, πάλι, επί ευρωπαϊκού εδάφους, εµφανίστηκε µαζί µε τον σύζυγό της, Τζέιµς Ράιτον, σε εκδήλωση της Chanel στο Παρίσι φορώντας ένα µακρύ φόρεµα -Chanel, φυσικά-, το οποίο διέγραφε την εµφανή εγκυµοσύνη της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Γαλλία το 2013 και δύο χρόνια αργότερα έφεραν στον κόσµο την κόρη τους, Εντι.

T
Χόλιγουντ