Lifestyle|05.05.2019 19:22

Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια της εβδομάδας (5-11 Μαΐου) - Τρεις ανάδρομοι πλανήτες

Newsroom

Νέα Σελήνη στον Ταύρο Σάββατο 4/5-που συντηρεί όμως τη δυναμική της και την Κυριακή 5/5- υποδαυλίζει την ανάγκη για βαθιές εποικοδομητικές τομές στην εργασία, στις διάφορες σχέσεις αλλά και στα σχέδια γενικότερα των ζωδίων του Ταύρου, της Παρθένου, του Αιγόκερω, του Καρκίνου και των Ιχθύων. 

Σε αυτή την εβδομάδα βρίσκουμε τρεις πλανήτες να φαίνονται μέσα από ανάδρομη τροχιά. Είναι ο Δίας που ευνοεί περισσότερο τον Τοξότη, τον Λέοντα, τον Κριό, τον Ζυγό και τον Υδροχόο. Όπως φαίνεται, θα είναι πιο φειδωλός στις παροχές του.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας συνεχίζουν το επίμονο... καψώνι τους στα παρορμητικά ζώδια - Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω - και ιδιαίτερα στα άτομα που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων. Υπομονή. 

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΚΡΙΟΣ Δευτέρα, Τρίτη,  Σάββατο. ΤΑΥΡΟΣ Κυριακή και από Τετάρτη  μεσημέρι έως Παρασκευή πρωί. ΔΙΔΥΜΟΙ  Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή  και Σάββατο  ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη  και Παρασκευή ΛΕΩΝ Δευτέρα και λιγότερο Τρίτη, Σάββατο ΠΑΡΘΕΝΟΣ 5 και από Τετάρτη απόγευμα  έως και Παρασκευή ΖΥΓΟΣ 6, 7 και από Παρασκευή απόγευμα  έως και Κυριακή 12 ΣΚΟΡΠΙΟΣ Από Τετάρτη έως Παρασκευή πρωί ΤΟΞΟΤΗΣ Παρασκευή, Σάββατο. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κυριακή. ΥΔΡΟΧΟΟΣ Δευτέρα και Τρίτη ΙΧΘΥΕΣ Κυριακή, Πέμπτη,  Παρασκευή.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

ΚΡΙΟΣ  Από Τετάρτη μεσημέρι  έως Παρασκευή απόγευμα ΤΑΥΡΟΣ Από Παρασκευή μεσημέρι  έως και Κυριακή 12/5. ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΛΕΩΝ  Κυριακή ΠΑΡΘΕΝΟΣ Δευτέρα και Τρίτη ΖΥΓΟΣ Από Τετάρτη μεσημέρι έως Παρασκευή απόγευμα ΣΚΟΡΠΙΟΣ Από Παρασκευή μεσημέρι έως Κυριακή 12/5 ΤΟΞΟΤΗΣ Δευτέρα και Τρίτη ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Από Τετάρτη μεσημέρι  έως Παρασκευή απόγευμα ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κυριακή και από Παρασκευή μεσημέρι έως και Κυριακή 12/5 ΙΧΘΥΕΣ Από Δευτέρα έως Τετάρτη μεσημέρι.

Οι προβλέψεις των 12 ζωδίων για την εβδομάδα 5-11 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Είναι πολλά αυτά τα οποία συνηγορούν στο να ανακηρυχθεί η εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα στην αρχή και το τέλος- ως η καλύτερη του Μαΐου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας έως τις 14 θα συμβάλει σημαντικά στην αξιοποίηση ευκαιριών σε οικονομικά, περιουσιακά και στα διάφορα συμφέροντά σας. Παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει ένα καλό υπόβαθρο για να εξελίξετε και να βελτιώσετε την εργα
σία σας ή να βρείτε εργασία αν αναζητάτε. Σε αυτό θα συμβάλει αποφασιστικά και ο Ερμής, που έως τις 6 θα βρίσκεται στο ζώδιό σας – αλλά και μετά δεν θα είναι αρνητικός. Εύνοια έως τις 14 και στις διάφορες σχέσεις και στα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ: Με νωπή ακόμα την επίδραση της Νέας Σελήνης -έγινε στο ζώδιό σας στις 4 Μαΐου-, αυτή η εβδομάδα θα χαρακτηριστεί από μια πιο έντονη κινητικότητα παντού. Σε αυτό θα συμβάλει, φυσικά, και το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σας στις 7. Προτάσεις, συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, ταξίδια, αιτήσεις, ρυθμίσεις καρτών, λογαριασμών και ό,τι αφορά τα ΜΜΕ, το Διαδίκτυο και τα παιδιά μπαίνουν σε καλή τροχιά. Η εβδομάδα αυτή, επίσης, είναι η καταλληλότερη για να κάνετε οικονομικές συμφωνίες, όπως και πάσης φύσεως δοσοληψίες... που απαιτούν μυστικότητα. Ο συναισθηματισμός σας γίνεται ιδιαίτερα έντονος από την Παρασκευή και μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ: Ο Αρης -δύναμη, αποφασιστικότητα, πάσης φύσεως αλλαγές αλλά και ζήλια, γκρίνια και δοκιμασία σχέσεων, συνεταιρισμών και συνεργασιών- εξακολουθεί την πορεία του στο ζώδιό σας, αφού ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου. Είναι ακόμα και αυτή η εβδομάδα που συντηρεί μια μεγάλη ρευστότητα παντού, ενώ υποδαυλίζει τα πάθη, τις διαφορές και τους ανταγωνισμούς. Από τις 16 και μετά θα χαμηλώσουν οι τόνοι. Τις... βιταμίνες σας, λοιπόν, μέχρι τότε, αλλά το καλό είναι ότι οι προσπάθειες που καταβάλλονται τώρα δεν φαίνεται ότι θα πάνε χαμένες. Κάποιες θα αποδώσουν. Υπάρχουν, άλλωστε, φίλοι και συμπαθούντες στο πλευρό σας. Ηθικά και πρακτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ: Σημαντική από πολλές απόψεις θεωρείται αυτή η εβδομάδα, καθώς η αποχώρηση του Ερμή από τον Κριό στις 7 θα βοηθήσει να δρομολογηθούν κάποιες πιο γρήγορες εξελίξεις σε μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με συμφωνίες, συμβόλαια, κάρτες, λογαριασμούς, αποδείξεις, αιτήσεις, Διαδίκτυο, ταξίδια, σπουδές, παιδιά. Η Σελήνη -και έχει σημασία γιατί είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας- από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, βοηθώντας σας να κάνετε βαθιές τομές, βελτιώσεις, αλλαγές και ξεκινήματα. Στα οικονομικά, όμως, όπως και στον έρωτα αποφύγετε τους αυθορμητισμούς και τις παρακινδυνευμένες αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Τόσο ο Απρίλης από τις 17 περίπου και μετά όσο και οι πρώτες ημέρες του Μαΐου συσσώρευσαν κούραση, άγχος και ανησυχία, καθώς έπρεπε να τα βγάλετε πέρα με δύσκολες καταστάσεις. Η εβδομάδα αυτή αφαιρεί έναν από τους λόγους που δημιουργούσαν έλλειψη επικοινωνίας και συνεννόησης αλλά και αργοπορίες. Πρόκειται για τον Ερμή, φυσικά, που στις 7 περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και σας λύνει κάπως τα χέρια. Μάλιστα οι τελευταίες ημέρες αυτής της εβδομάδας, όπως και οι πρώτες της επόμενης προσφέρονται περισσότερο για να φτιάξετε κάπως καλύτερο κλίμα στις διάφορες σχέσεις σας αλλά και να ρυθμίσετε πάσης φύσεως εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Ασφαλώς και η Νέα Σελήνη που έγινε στον Ταύρο στις 4 Μαΐου υπογράμμισε την ανάγκη να είστε περισσότερο υπεύθυνοι και συνεργάσιμοι στις επαγγελματικές, κοινωνικές και οικογενειακές ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα έχετε και τα θετικά σας. Έως και τις 7 οφείλετε να σπεύσετε να τακτοποιήσετε ό,τι γραφειοκρατικό -έντυπα, αιτήσεις, συμβόλαια, συμφωνίες, κάρτες, λογαριασμούς κ.λπ.- αλλά και να κάνετε όποιο σημαντικό ραντεβού. Η Δευτέρα είναι η πιο ευνοϊκή ημέρα για όλα αυτά αλλά και γενικότερα. Από τις 7 και μετά με τον Ερμή κόντρα σας προσέχετε περισσότερο. Το καλό είναι ότι δεν χάνεται η εύνοια σε οικονομικά και ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Η Νέα Σελήνη στις 4 Μαΐου απέναντί σας στον Ταύρο άνοιξε ακόμα περισσότερο προς διερεύνηση το κεφάλαιο «σχέσεις και συνεργασίες». Επειδή στις 7 περνάει και ο Ερμής στον Ταύρο, είναι φυσικό τόσο από σας όσο και από τους άλλους -και φυσικά από τον σύντροφό σας- να ψαχτούν περισσότερο τυχόν συνεταιρισμοί, συνεργασίες και συνεργάτες αλλά και ο γάμος ή η σχέση σας. Απαραίτητο να φιλτράρετε περισσότερο ό,τι λέτε ή υπόσχεστε, όπως και να μην περνάτε στο ντούκου τα λόγια, την κριτική, τα παράπονα ή τις απαιτήσεις των άλλων. Από τις 7 και μετά προσοχή σε συμβόλαια, συμφωνίες, γραπτά,  ταξίδια, μετακινήσεις και ό,τι αφορά το παιδί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Ανακατατάξεις, ρευστότητα, νέοι ρυθμοί, άρχισαν να συνθέτουν ένα νέο σκηνικό στην εργασία, στην οικογένεια, στον γάμο ή σε σημαντικές σχέσεις περίπου από τις 21 Μαρτίου και μετά. Τόσο αυτή η εβδομάδα όσο και οι πρώτες ημέρες της ερχόμενης συντηρούν ακόμα κάτι από αυτό το απαιτητικό κλίμα, αλλά από τις 4 Μαΐου με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο πήρατε και λίγη παραπάνω δύναμη. Στις 7 επίσης έρχεται προς βοήθειά σας και ο Ερμής, ενώ στην ερχόμενη το ευνοϊκό της... χεράκι θα βάλει και η Αφροδίτη. Κάποια νέα θα είναι πιο ενθαρρυντικά είτε για τη δουλειά, τις σπουδές, τα οικονομικά ή τον έρωτα και αυτό θα φανεί περισσότερο από τις 16 και μετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Η όχι και τόσο εύκολη... εαρινή κούρσα, που ξεκίνησε γύρω στις 31 Μαρτίου, συνεχίζεται μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και είναι φυσικό να νιώθετε κουρασμένοι, αγχωμένοι, πολλοί δε από σας αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι. Ο κύκλος αυτός στις 15 Μαΐου περίπου κλείνει, αλλά το καλό είναι ότι αυτή η εβδομάδα έχει και αρκετά θετικά. Έτσι εκεί που ανακύπτει το όποιο πρόβλημα, εμφανίζεται και μια εναλλακτική. Στην εργασία, στα οικονομικά και στα διάφορα συμφέροντά σας, ακόμα και στον έρωτα και στο... μπάλωμα λαθών, ελλείψεων ή παραλείψεων. Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και μετά αυτό θα γίνει πιο φανερό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Ασφαλώς και η Νέα Σελήνη, που έγινε στον Ταύρο στις 4, ήταν ένα θετικό και προωθητικό των σχεδίων σας στοιχείο, αλλά η ουσιαστική βοήθεια έρχεται από τις 7 και μετά. Από αυτήν την ημερομηνία και έως την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα δώσει μια ευνοϊκή ώθηση σε ό,τι σχετίζεται με συμφωνίες, προτάσεις, υπογραφές συμβολαίων, κοινό και πελατεία αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, ό,τι αφορά το Διαδίκτυο, τα ΜΜΕ και το παιδί. Επειδή το δεύτερο μισό του Μαΐου θα φέρει γεγονότα και ανακατατάξεις, κλείστε τώρα πάσης φύσεως ανοιχτά θέματα. Για τα οικονομικά και τα ερωτικά η εβδομάδα αυτή ή είναι... πολυέξοδη ή... πενιχρή στις προσδοκίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Ο Άρης συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα να σας τροφοδοτεί με δύναμη, αποφασιστικότητα και ένα ακαταμάχητο σεξαπίλ, αλλά από τις 7 και μετά είναι ο Ερμής που αρχίζει να σας κάνει... νερά. Προετοιμαστείτε γιατί συγγενικά πρόσωπα, ανώτεροι, στενοί συνεργάτες και ο κάθε πικραμένος θα αρχίσει να σας λέει το... μακρύ του και το κοντό του. Προσέχετε, λοιπόν, τι θα υποσχεθείτε. Έντυπα, έγγραφα πάσης φύσεως, λογαριασμοί,  συμφωνίες, συμβόλαια, κάρτες, και τα γραφειοκρατικά γενικώς θέλουν προσοχή. Ομοίως παιδιά και σπουδές. Έως τις 6 κάτι καλύτερο γίνεται με αυτά και τις σπουδές. Στον έρωτα και το χρήμα, όχι άσχημα. Κάντε παιχνίδι με αυτά έως τις 14.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ: Είναι φυσικό κατά τη μεταβατική αυτή φάση, που ξεκίνησε γύρω στις 31 Μαρτίου και εκτείνεται μέχρι και τα μέσα Μαΐου, να μη νιώθετε και τόσο άνετα. Το αντίθετο, αφού οι ρυθμοί και οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας έχουν αλλάξει, αλλά είναι και τα διάφορα απρόοπτα που δυσχεραίνουν τις κινήσεις σας και βαραίνουν το κλίμα. Είστε ευτυχώς κοντά στο κλείσιμο αυτού του μεταβατικού κύκλου, γι’ αυτό κρατάτε την ψυχραιμία σας. Η Νέα Σελήνη, που έγινε στις 4 Μαΐου στον Ταύρο, άναψε «πράσινο φωτάκι» προς τα εκεί που επιθυμείτε και το ίδιο θα κάνει και ο Ερμής από τις 7 και μετά. Οι πλανητικοί συνδυασμοί γίνονται ακόμα πιο ευνοϊκοί από τις 16 και μετά.

ζώδιαημερήσιες προβλέψειςΒίκη Παγιατάκη