Lifestyle|03.06.2025 15:30

Γιώργος Παράσχος για τη μάχη με τον καρκίνο: «Αφήνομαι στον Θεό και ό,τι θέλει ας κάνει»

Newsroom

Ο Γιώργος Παράσχος, εμφανώς πιο δυνατός αλλά και βαθιά ανθρώπινος μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του, αυτή με τον καρκίνο.

Με χαρακτηριστική γαλήνη και χωρίς ίχνος πικρίας, o ίδιος εξομολογήθηκε ότι «χαμογελώ με κέφι. Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει. Κατάφερα μέσα από αυτή την οπτική πλευρά που με πέταξε αυτή η ασθένεια, να δω τα πράγματα με άλλο μάτι. Αφήνομαι στον Θεό και ό,τι θέλει ας κάνει. Η δύναμη αυτή είναι η απόλυτη ηρεμία μέσα μου. Δεν χρειάζεται ούτε φωνή, ούτε νεύρα. Χρειάζεσαι αγάπη».

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε πως μετάνιωσε που δεν μοιράστηκε την περιπέτειά του νωρίτερα. Όπως αποκάλυψε, η στήριξη του κόσμου τον συγκλόνισε: «Ήταν δύσκολο μέχρι να μπω στο νοσοκομείο. Παρακαλούσα να μπω στο νοσοκομείο να κάνω την μεταμόσχευση. Μετάνιωσα που το δημοσιοποίησα πολύ πιο μετά. Έπρεπε να το κάνω εκείνη την στιγμή γιατί δέχτηκα πολλή αγάπη, πολλά μηνύματα που με έκαναν σμπαράλια».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Παράσχος αποκάλυψε ότι «στο παιδί μου δεν το ανακοίνωσα. Έκανα κάποιες αλλαγές σιγά - σιγά για να το καταλάβει και έλεγα ότι έφευγα για δουλειά. Δεν το γνωρίζει ακόμα. Θα το μάθει αργότερα και η κόρη μου και δεν την φοβάμαι. Με βλέπει ζωηρό μαζί της και παίζουμε δυνατά».  

ηθοποιόςκαρκίνοςΓιώργος Παράσχος