Lifestyle|06.05.2019 08:54

Τα ζώδια της Δευτέρας (6/5)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη περνάει στους ∆ιδύµους και η επικοινωνία έχει την τιµητική της. Η ανάγκη να µιλήσεις και να έρθεις σε επαφή µε τα κοντινά σου πρόσωπα είναι διάχυτη, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να επιδιώξεις να βγεις µε αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους για χαλαρές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όµορφα.

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στους ∆ιδύµους και προσανατολίζεσαι σε ό,τι αφορά τα οικονοµικά σου, καθώς προσπαθείς να δροµολογήσεις την τακτοποίηση εκκρεµοτήτων. Συναισθηµατικά συνδέεις το εισόδηµά σου µε την προσωπική σου αξία, γι’ αυτό µπορεί να νιώθεις ανασφαλής αν δεν σε ικανοποιεί.

Δίδυµοι

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι στις συναισθηµατικές σου ανάγκες και στο πώς θα τις εκφράσεις στο περιβάλλον σου, στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου. Θεωρείς σηµαντικό να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής, γι’ αυτό θα κάνεις τα πάντα για να στραφούν όλοι σε εσένα.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στους ∆ιδύµους και γίνεται εντονότερη από ποτέ η εσωστρέφεια και η µοναχικότητα, καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις και πληγές του παρελθόντος. Είναι άµεση ανάγκη να ασχοληθείς µε την τέχνη ή τον διαλογισµό, γιατί έτσι θα µπορέσεις να ισορροπήσεις και να µη βουλιάξεις στην κατήφεια.

Λέων

Η Σελήνη περνάει στους ∆ιδύµους και αυτό που έχεις ανάγκη είναι να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον, να επικοινωνήσεις, να εκφράσεις απόψεις. Η πρωτοποριακή σου στάση θα κεντρίσει το ενδιαφέρον και το πιθανότερο είναι να σταθούν δίπλα σου βοηθώντας να επιτύχεις τους στόχους σου.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στους ∆ιδύµους και οι επαγγελµατικές υποχρεώσεις αυξάνονται. Ευθύνες προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες και αυτό µπορεί να σου δηµιουργεί άγχος. Είναι γεγονός όµως ότι έχεις την υπευθυνότητα, τη διάθεση για να εργαστείς και τη µεθοδικότητα για να αντεπεξέλθεις ιδανικά.

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στους ∆ιδύµους και το κέφι απογειώνεται, καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούµενος από ποτέ. Προσανατολίζεσαι σε σπουδές και σεµινάρια, καθώς στόχος σου είναι να ανοίξεις τους πνευµατικούς σου ορίζοντες. Η επικοινωνία µε το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανή.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στους ∆ιδύµους και από το πρωί υπάρχει ανεξήγητος εκνευρισµός. Φόβοι και ανασφάλειες µπορεί να έρθουν στο φως και καλείσαι να τους διαχειριστείς µε ψυχραιµία, διαφορετικά µπορεί να εκτονωθείς µε απότοµο τρόπο στο ταίρι σου. Ιδανική ηµέρα για οικονοµικά θέµατα.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στους ∆ιδύµους και επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις ισορροπίες, καθώς ο ενδόµυχος φόβος της µοναξιάς είναι έντονος. Εχεις διάθεση να ακούσεις και να ικανοποιήσεις το ταίρι ή τους συνεργάτες σου, αυτό όµως σε οδηγεί στο να καταπιέσεις τις προσωπικές σου ανάγκες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στους ∆ιδύµους και η καθηµερινότητα έρχεται στο επίκεντρο, καθώς υποχρεώσεις και αλλαγές στον προγραµµατισµό δηµιουργούν ένταση και άγχος. Απόφυγε να γίνεις επικριτικός και άσε στην άκρη την τελειοµανία για να µην επιβαρύνεις ψυχολογικά τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στους ∆ιδύµους η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα, νιώθεις χαρά και διάθεση να απολαύσεις κάθε στιγµή της ζωής. Είναι σηµαντικό για εσένα να τραβήξεις την προσοχή, γι’ αυτό µπορεί να υποπέσεις σε υπερβολές εκδηλώνοντας έντονα συναισθήµατα και κάνοντας αισθητή την παρουσία σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στους ∆ιδύµους και νιώθεις την ανάγκη να στραφείς στις ρίζες σου και να βρεθείς µε την οικογένειά σου για να νιώσεις τρυφερότητα και ασφάλεια. Αναµνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο µυαλό σου και ίσως κάνεις έναν µικρό απολογισµό των πεπραγµένων σου τον τελευταίο καιρό.

ημερήσιες προβλέψειςζώδιαωροσκόπιο