Lifestyle|09.06.2025 11:40
Romeo Beckham: Ξανά ερωτευμένος μετά τον χωρισμό του με την Kim Turnbull
NewsroomΟ Ρωμαίος Μπέκαμ (Romeo Beckham) φαίνεται πως ζει ένα νέο ρομάντζο με τη Caroline Daur, λίγες μόνο μέρες μετά τον ξαφνικό χωρισμό του με την Kim Turnbull.
Ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) και το νεαρό μοντέλο εθεάθησαν να φεύγουν από το ίδιο πάρτι και στη συνέχεια μπήκαν στο ίδιο αυτοκίνητο.
Μάλιστα, λέγεται πως συνέχισαν τη βραδιά στο νυχτερινό κλαμπ Giulia, διασκεδάζοντας μέχρι τις 2:30 τα ξημερώματα, προτού αποχωρήσουν ξεχωριστά.
Η Caroline Daur έχει κερδίσει την προσοχή του Μπέκαμ μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του από την Kim, που φέρεται να έφερε και μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής