Lifestyle|15.06.2025 10:25
Μιχάλης Οικονόμου: Γιόρτασε την πρώτη του επέτειο γάμου με τον Γιώργο Μακρή - Το τραγούδι που τους αφιέρωσε η μαμά του
NewsroomΈνα χρόνο κοινής συζυγικής ζωής συμπληρώνουν σήμερα οι ηθοποιοί Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής. Το ζευγάρι, που έχει δημιουργήσει οικογένεια μεγαλώνοντας έναν γιο, είχε αρχικά προχωρήσει σε σύμφωνο συμβίωσης το 2021, ενώ πέρσι ενώθηκαν με πολιτικό γάμο, με κουμπάρο τον Αντίνοο Αλμπάνη.
Με αφορμή την πρώτη τους επέτειο, ο Μιχάλης Οικονόμου μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στα Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο από τη γαμήλια γιορτή τους, στο οποίο η μητέρα του αφιερώνει το τραγούδι «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει» της Μαρινέλλας.
Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Πρώτη επέτειος γάμου, και ένα τραγούδι από τη μαμά μου, πέρυσι τέτοια μέρα. Γιατί η αγάπη δε γνωρίζει σύνορα. Τι όμορφα που ήταν, και είναι».
Διαβάστε ακόμη
- «Οι Ιλλουμινάτι άλλαξαν το μωρό στο μαιευτήριο»: Ο εξωφρενικός ισχυρισμός από τους γονείς στην Κυψέλη
- Ασπίδα του Αχιλλέα: Εκνευρισμός στην Τουρκία για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ - «Είναι επικίνδυνη»
- Ανθρώπινη εφευρετικότητα εναντίον ΑΙ: Σχεδιάστηκε μπλούζα που σε κάνει... αόρατο στις «έξυπνες» κάμερες
- Νταϊάνα: 29 χρόνια μετά, γιατί η «πριγκίπισσα του λαού» δεν έφυγε ποτέ πραγματικά