Lifestyle|15.06.2025 10:47

Paris Jackson: Προγραμμάτισε συναυλία στην επέτειο θανάτου του Michael Jackson - Τι απάντησε στους επικριτές της

Newsroom

Η Paris Jackson (Πάρις Τζάκσον) έδωσε μια δηκτική απάντηση στους επικριτές της, που την κατηγόρησαν επειδή έχει προγραμματισμένη συναυλία την ημέρα επετείου του θανάτου του πατέρα της, Michael Jackson (Μάικλ Τζάκσον).

«Και πάλι κάποιοι έχουν θυμώσει…», ξεκίνησε να λέει σε μια σειρά από βίντεο που ανάρτησε στα Instagram Stories της. «Μία από τις συναυλίες της περιοδείας μου με τους Incubus και τους Manchester Orchestra τυχαίνει να είναι στις 25 Ιουνίου — μια ιδιαίτερα φορτισμένη ημερομηνία για μένα και την οικογένειά μου».

Η Paris πρόκειται να εμφανιστεί στο Bridgestone Arena στο Νάσβιλ την Τετάρτη 25 Ιουνίου, ημέρα που συμπληρώνονται 16 χρόνια από τον θάνατο του Michael Jackson, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών από καρδιακή ανακοπή λόγω υπερβολικής δόσης φαρμάκων.

«Αυτό που πρέπει να καταλάβουν κάποιοι είναι πως, όταν είσαι το πρώτο όνομα από τα τρία (στο line-up) και δεν είσαι headliner, δεν έχεις κανέναν λόγο στις ημερομηνίες, την ώρα εμφάνισης ή τις πόλεις. Όλα αυτά τα καθορίζει το μεγάλο όνομα της περιοδείας» τόνισε.

Η Paris πρόσθεσε ότι, ως υποστηρικτικό σχήμα, δεν απολαμβάνει καμία πολυτέλεια ή ιδιαίτερη μεταχείριση.

«Το πρώτο όνομα της βραδιάς δεν έχει καν δικό του tour bus. Ίσως σου δώσουν ένα βανάκι – το έχω ξανακάνει αυτό όταν είχα μαζί τη μπάντα μου. Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα έχω την μπάντα. Θα είμαι μόνο εγώ, η ακουστική μου κιθάρα και ο ηχολήπτης μου, ο οποίος είναι και ο αρραβωνιαστικός μου» εξήγησε, αναφερόμενη στον Justin Long, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε επίσημα τον Δεκέμβριο του 2024. «Οπότε θα ταξιδεύουμε μ' ένα οικογενειακό βαν, τύπου soccer mom».

Η 27χρονη καλλιτέχνιδα επεσήμανε ότι το να είναι μέρος της περιοδείας δεν της εξασφαλίζει καμία εύνοια και θυμήθηκε πως η προηγούμενη περιοδεία της με το συγκρότημα υπήρξε μια από τις πιο εξαντλητικές εμπειρίες της. «Και γιατί να το κάνω θέμα όλο αυτό;» αναρωτήθηκε. «Η αλήθεια είναι πως εγώ η ίδια ζήτησα να συμμετάσχω ως επιπλέον opening act. Οπότε για μένα, αυτό μοιάζει περισσότερο με χάρη που μου κάνουν οι Incubus».

«Τι θα έπρεπε δηλαδή; Να τους πω: "Συγγνώμη παιδιά, δεν μπορώ να παίξω εκείνη τη μέρα";» είπε ειρωνικά. Και έκλεισε το βίντεο της λέγοντας στους επικριτές της: «Άντε γεια σας».

Η συμμετοχή της Paris στην περιοδεία «Morning View + The Hits Tour» των Incubus στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο είχε ανακοινωθεί τον Μάρτιο. Το συγκρότημα είχε γράψει τότε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η @parisjackson θα είναι μαζί μας στην περιοδεία. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί».

συναυλίαΠάρις ΤζάκσονΜάικλ Τζάκσον