Lifestyle|06.05.2019 16:36

Γεννάει η Μέγκαν Μαρκλ: Συναγερμός στο Παλάτι (pics)

Newsroom

Το πρώτο τους παιδί ετοιμάζονται να αποκτήσουν η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) και ο Πρίγκιπας Χάρι. Πηγές από το Παλάτι του Μπάκινγχαμ επιβεβαίωσαν πριν από λίγο ότι είναι σε εξέλιξη ο τοκετός. 

Την είδηση επιβεβαίωσε με tweet η Ρεμπέκα Ίνγκλις, η ανταποκρίτρια της Daily Mail: «Επιβεβαιώνεται ότι η Δούκισσα του Σάσεξ βρίσκεται σε τοκετό από το πρωί. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από στιγμή σε στιγμή». Στο πλευρό της 37χρονης δούκισσας βρίσκεται, εκτός από τον σύζυγό της, η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ, που από τις 16 Απριλίου είναι στη Βρετανία και κατοικεί στο Ουίνδσορ μαζί με το λαμπερό ζευγάρι.

T

Το μωρό του ζευγαριού θα έχει γενέθλια κοντά με τον πρίγκιπα Λουίς που γεννήθηκε στις 23 Απριλίου, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ που γεννήθηκε στις 21 Απριλίου και την πριγκίπισσα Σάρλοτ που γεννήθηκε στις 2 Μαΐου.

T

Η βρετανική εφημερίδα Express, ανέφερε πως υπάρχουν τρία επικρατέστερα ανδρικά ονόματα: «Πρίγκιπας Αρθουρ», «Πρίγκιπας Τζέιμς» και «Πρίγκιπας Αλεξάντερ». Ωστόσο, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το «υψηλό» μωρό θα είναι κοριτσάκι και θα πάρει το όνομα της Νταϊάνα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρίγκιπας Χάρι καθυστέρησε το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Ολλανδία, έως την 9η Μαΐου. «Λόγω του υλικοτεχνικού σχεδιασμού… της δημοσιογραφικής κάλυψης των επισκέψεων και των υποχρεώσεων της Βασιλικής Οικογένειας, λάβαμε την απόφαση να αναβάλουμε την προγραμματισμένη επίσκεψη του Δούκα του Σάσεξ στο Άμστερνταμ», σημειώνεται σε μια ανακοίνωση προς τον Τύπο.

T

Ο Χάρι είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει στη Χάγη την 9η Μαΐου για να παραστεί σε μια εκδήλωση αφιερωμένη σε βετεράνους του στρατού με αναπηρία, υπογραμμίζει το παλάτι. Βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ωστόσο ότι το ταξίδι στην Ολλανδία ακυρώθηκε εντελώς.

T
Μέγκαν ΜαρκλΠρίγκιπας Χάρι