Lifestyle|06.05.2019 18:07

Ελένη Φουρέιρα στο OPEN: «Δύσκολα θα πήγαινα ξανά Eurovision» (vid)

Newsroom

Το μεσημέρι της Δευτέρας (6/5) η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινού. Αυτές τις ημέρες, η «εκρηκτική» performer προετοιμάζεται για να βρεθεί ξανά στο stage της Eurovision, καθώς θα κάνει μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ισραήλ τη βραδιά του τελικού, στις 18 Μαΐου, μαζί με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlöw και Verka Serduchka.

H Ελένη Φουρέιρα θα ερμηνεύσει το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007 και, μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, το «Hallelujah» με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε τη Eurovision το 1979.

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα σε έναν καλλιτέχνη είναι να έχει αυτογνωσία. Εγώ για κάποιο λόγο, πάντα έλεγα πως δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα. Μπορώ κι άλλο. Μπορώ και έξω από την Ελλάδα. Γι' αυτό πήρα και το ρίσκο να πάω στη Eurovision με την Κύπρο. Μου έλεγαν οι περισσότεροι: "Είναι δυνατόν να πας με την Κύπρο, η οποία είναι 24η;". Τους έλεγα ότι θα πάω. Είχα τόσο αυτοπεποίθηση και πίστευα τόσο πολύ στον εαυτό μου. Μου άρεσε που πήρα αυτό το ρίσκο γιατί απέδειξα στον εαυτό μου ότι δεν είχες πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Μπορείς και για λίγο παραπάνω», είπε, μεταξύ άλλων, η ποπ τραγουδίστρια.  

Στην ερώτηση του παρουσιαστή, αν θα πήγαινε ξανά στη Eurovision, η Ελένη απάντησε: «Δεν ξέρω αν θέλω να το περάσω αυτό ξανά. Όταν πάει κάτι τόσο καλά, λες γιατί να το πειράξεις».   

Μετά το τέλος της συνέντευξης, ο Νίκος Μουτσινάς και η Φουρέιρα πήραν μέρος σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, όπου όποιος δεν είχε το θάρρος να απαντήσει στην ερώτηση, καλούνταν να φάει όχι και τόσο γευστικούς συνδυασμούς φαγητών.

EurovisionΝίκος ΜουτσινάςΕλένη ΦουρέιραEurovision 2019