Lifestyle|23.06.2025 11:08

Νεφέλη Μεγκ: «Η τηλεόραση φλερτάρει συνέχεια μαζί μου, όχι εγώ μαζί της»

Newsroom

H influencer Νεφέλη Μεγκ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Weekenders» του ΑΝΤ1 και με αφορμή τη νέα της σατιρική εκπομπή στον ΣΚΑΪ μίλησε για τα άγχη που έχει γι’ αυτό το νέο εγχείρημα.

«Πολύ φοβισμένη είμαι»

Πιο συγκεκριμένα, η Νεφέλη Μεγκ δήλωσε αρχικά πως: «Όλοι λένε ότι… ξεπλένουμε πολιτικούς οπότε εμείς εδώ με το "Πλυντήριο" το αγκαλιάσαμε. Μου είπαν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ πως είχαν μια ιδέα για ένα αντι-δελτίο, 10 λεπτά πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τις Κυριακές. Πολύ φοβισμένη είμαι, πρώτη φορά κάνω κάτι τόσο τεράστιο τηλεοπτικά και ελπίζω να πάω καλά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Θα έχει πολιτικά και κοινωνικά σχόλια. Θα είμαι μόνη μου, πολύ ειρωνική και καυστική αλλά… από αγάπη όλα! Από αγάπη για να γίνουμε καλύτεροι».

«Η τηλεόραση "φλερτάρει" μαζί μου, εγώ δεν το κυνηγάω. Μου έρχεται! Κι εγώ, εντάξει, έχω ανοιχτά τα χέρια. "Ας το δοκιμάσουμε", δεν λέω όχι» πρόσθεσε ακόμα η Νεφέλη Μεγκ.

influencer