Δημήτρης Σαμόλης: «Σήμερα κλείνω έναν χρόνο χωρίς να πιω σταγόνα αλκοόλ»
NewsroomΟ Δημήτρης Σαμόλης προχώρησε σε μία εξαιρετικά προσωπική και ευαίσθητη εξομολόγηση μέσα από ένα καρουζέλ με δικές του φωτογραφίες στο TikTok, εξιστορώντας τη μάχη του με το αλκοόλ, στο οποίο υπήρξε εξαρτημένος τα τελευταία χρόνια.
«Δεν μπορούσα να το ελέγξω»
Ο ηθοποιός και τραγουδιστής αναφέρει στην πρώτη του φωτογραφία: «Σήμερα κλείνω έναν χρόνο χωρίς να πιω σταγόνα αλκοόλ. Πίστευα πως είναι ακατόρθωτο. Έλεγα: τι θα κάνω, θα βγαίνω και δεν θα πίνω; Δεν μπορούσα να το ελέγξω».
«Οι φίλοι μου νομίζω δεν είχαν αντιληφθεί το μέγεθος της εξάρτησής μου. Έβλεπαν απλώς έναν τύπο που έκανε όλο αστεία. Στην πραγματικότητα προσπαθούσα να μουδιάσω τον πόνο μου, κάνοντας τον χαρούμενο στις παρέες και κακοποιώντας τον εαυτό μου», παραδέχεται ανοιχτά αμέσως μετά.
«Τους πρώτους μήνες υπέφερα αλλά όσο περνούσε ο καιρός έβρισκα κάτι που είχα χάσει με το ποτό: τον μικρό, ανέμελο εαυτό μου, που ήταν χαρούμενος και μόνο που υπήρχε. Αξίζει αυτό το ταξίδι. Αν μπόρεσα εγώ, μπορούν όλοι. Κι αν δεν μπορούμε μόνοι μας, ζητάμε βοήθεια», καταλήγει ο Δημήτρης Σαμόλης.
- Τέλος η σύνοδος Τραμπ-Σι: «Πνοή» ειρήνης για το Ιράν, «χρυσά» trade deals και προειδοποιήσεις για την Ταϊβάν
- Νέα Αριστερά: Διασπάται το κόμμα - Αποχωρούν βουλευτές, καταργώντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα
- «Κατάσκοπος» με ρόδες: Πώς το αυτοκίνητό σου σε παρακολουθεί και γιατί ίσως γίνει χειρότερο
- Η Patti Smith στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού: Η ιέρεια του πανκ, με ψυχή ποιήτριας