Lifestyle|07.05.2019 16:44

Τριαντάφυλλος για θανατική ποινή: Πρέπει να τους κρεμάνε στο Σύνταγμα (vid)

Newsroom

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος στην κυπριακή εκπομπή «Όλα Καλά!» ξεσήκωσε αντιδράσεις και σχόλια στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» της Φαίης Σκορδά. Ωστόσο, οι δηλώσεις του τραγουδιστή για τη θανατική ποινή και την άποψή του ότι αυτή πρέπει να επανέλθει, έκαναν τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη να γίνει έξαλλη.

Αναφορικά με το θέμα της θανατικής ποινής ο Τριαντάφυλλος δήλωσε:

«Και κάποια στιγμή στην Ελλάδα θα πρέπει να μπει η θανατική ποινή. Βέβαια... Μπαίνουν μέσα και πιάνουν τη γιαγιά και τη στραγγαλίζουν και τη δένουν και της χτυπάνε το κεφάλι στον τοίχο. Κάτσε ρε φίλε, ποιος είσαι εσύ; Έτσι έκανες; Πρέπει να τους κρεμάνε στο Σύνταγμα. Το παλιό, το ωραίο. Όχι όπως στην Αμερική, κυριλέ με ενεσούλα. Κρέμασμα να σε βλέπει όλος ο κόσμος, παράδειγμα να γίνει».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε σχολιάζοντας την άποψη του Τριαντάφυλλου: «Παιδιά, έχει σταματήσει να χτυπάει η καρδιά μου. Έχει μουδιάσει ο αυχένας μου! Τι είναι αυτά που λέει ο άνθρωπος; Είναι νομοθέτης; Πώς τα λέει αυτά που λέει; Πώς λέει να κρεμάμε ανθρώπους στο Σύνταγμα; Πού ζούμε! Είναι απαράδεχτο! Ζούμε σε κράτος με νόμους, με δικαιοσύνη, που δικάζει όσους κάνουν εγκλήματα… Σε ποια εποχή ζούμε κι ακούμε αυτά τα πράγματα;».

Δείτε το απόσπασμα:

Η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να κατανοήσει τον τραγουδιστή σχολιάζοντας ότι πιθανότατα όλο αυτό συνέβη γιατί ήταν πολύ θυμωμένος, ωστόσο παρατήρησε ότι «εκτίθεται πολύ μ’ αυτά που λέει», ενώ και η Γραμμέλη συμπλήρωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι το είπε εν βρασμό ψυχής».

Τριαντάφυλλοςθανατική ποινή