Φαίη Σκορδά - Πρωινό: Η αμήχανη στιγμή της Στικούδη όταν ρωτήθηκε για τη Φουρέιρα (vid)
NewsroomΤο μεσημέρι της Δευτέρας (6/5), η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Για την παρέα» και ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή του Open TV, αν θα προτιμούσε να κάνει ντουέτο με την Κατερίνα Στικούδη ή να την απατήσει ο σύντροφός της με τη Στικούδη.
«Το να με απατήσει ο σύντροφός μου με την Κατερίνα Στικούδη που είναι θεά, εντάξει ρε παιδιά, λογικό είναι να με απατήσει μαζί της. Είναι κούκλα η κοπέλα. Τι να του πω; Γιατί πήγες με αυτήν;», απάντησε αμέσως η Ελένη Φουρέιρα.
Στην σημερινή εκπομπή του ANT1, η Φαίη Σκορδά ανέφερε το θέμα και η Κατερίνα Στικούδη άρχισε να γελά αμήχανα. «Φοράω βέρα, μια χαρά είμαστε, πάμε παρακάτω. Τι είναι αυτό, τι να σου πω; Γελάω»! Το γέλιο έγινε νευρικό στη συνέχεια και η Κατερίνα πρόσθεσε: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κάποιον τραγουδιστή. Απλά έχω πει κατά καιρούς ότι δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε φίλοι. Με κάποιους ταιριάζουμε λίγο παραπάνω, με κάποιους λίγο λιγότερο. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για μένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα», είπε.
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;