Αθηνά Ωνάση: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι
NewsroomΜία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της πραγματοποίησε την Κυριακή 6 Ιουλίου 2025 η Αθηνά Ωνάση, δίνοντας το «παρών» στην έναρξη της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.
Η εντυπωσιακή εμφάνιση
Η μοναδική εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση βρέθηκε ανάμεσα σε μόλις 300 εκλεκτούς καλεσμένους του αυστηρά κατ’ επιλογή event, αποσπώντας θετικά σχόλια για την κομψότητα και τη διακριτική της παρουσία.
Η Αθηνά Ωνάση εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό κόκκινο μάξι φόρεμα, ενώ τα μαλλιά της ήταν λιτά και χτενισμένα στους ώμους, ολοκληρώνοντας με απλότητα και φινέτσα ένα σύνολο που αναδείκνυε τη φυσική της λάμψη.
Το ιδιωτικό δείπνο πραγματοποιήθηκε στους κήπους του Musee des Arts Decoratifs και είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραβευμένης σκηνοθέτιδας Σοφίας Κόπολα, προσδίδοντας στην εκδήλωση κινηματογραφική ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής.
Η Αθηνά Ωνάση, που τα τελευταία χρόνια διατηρεί χαμηλό προφίλ, φαίνεται να διανύει μια περίοδο προσωπικής ισορροπίας και ανανέωσης. Παρά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της, η πρόσφατη εμφάνισή της αποτυπώνει την εικόνα μιας γυναίκας με σταθερότητα, αξιοπρέπεια και κομψότητα.
- Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές
- Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων
- Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ
- Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή