Κιμ Κίλιαν: Η σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες
NewsroomΜια προσωπική περιπέτεια με την υγεία της αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Κίμ Κίλιαν, σύζυγος του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Η συγκινητική ανάρτηση
Όπως έκανε γνωστό, τους τελευταίους πέντε μήνες υποβλήθηκε σε σειρά χημειοθεραπειών, αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή της.
Η ίδια ανάρτησε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, συνοδεύοντάς την με ένα λιτό αλλά φορτισμένο μήνυμα, με το οποίο ευχαριστεί την οικογένειά της για τη στήριξη, ενώ υπόσχεται να μιλήσει πιο αναλυτικά στο μέλλον.
«Σύντομα θα τα μοιραστώ όλα μαζί σας. Τότε 17.02 και σήμερα 7.07.2025 είναι ημερομηνίες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους, τα κορίτσια μου και τους γονείς μου που με γέμισαν αγάπη και φροντίδα! Σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής γιορτής της μικρής μου κόρης Σάντυ, τελείωσε και αυτό το κεφάλαιο… και το γιορτάζουμε», έγραψε η Κίλιαν.
Παρά το γεγονός ότι επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους όσο διαρκούσε η δοκιμασία της, το μήνυμά της συγκέντρωσε άμεσα εκατοντάδες ευχές από φίλους και ακόλουθους της, οι οποίοι εξέφρασαν την ανακούφιση και τον θαυμασμό τους για τη δύναμη με την οποία χειρίστηκε την κατάσταση.
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε