Lifestyle|08.05.2019 08:27

Τα ζώδια της Τετάρτης (8/5)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και η ανάγκη να βρεθείς µε την οικογένεια είναι κυρίαρχη. Το εξάγωνο µε τον Ερµή και τον Ουρανό στον Ταύρο δηµιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να λύσεις οικογενειακά θέµατα σε σχέση µε λογαριασµούς ή οικονοµικές εκκρεµότητες µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και θέλεις να επικοινωνήσεις και να διασκεδάσεις. Το εξάγωνο µε τον Ερµή και τον Ουρανό στο ζώδιό σου µπορεί να φέρει ξαφνικές ιδέες για συνεργασίες µε κοντινά σου πρόσωπα που θα είναι άκρως αποδοτικές, καθώς έχεις τη διάθεση να δουλέψεις οµαδικά για το καλύτερο αποτέλεσµα.

Δίδυµοι

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι σε οικονοµικά ζητήµατα, όπως τακτοποίηση λογαριασµών και εκκρεµοτήτων. Το εξάγωνο µε τον Ερµή και τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να φέρει ξαφνικά στο προσκήνιο παλιότερες συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήµατός σου. Η διαίσθησή σου πρωταγωνιστεί.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνά στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι στις συναισθηµατικές σου ανάγκες, που µπαίνεις στη διαδικασία να εκφράσεις. Το εξάγωνο µε τον Ερµή και τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να φέρει στο προσκήνιο µοναδικές συζητήσεις µε φίλους που µπορεί να εξελιχθούν σε άκρως θετικές συνεργασίες για εσένα.

Λέων

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και είναι έντονες οι αναµνήσεις σου που αφορούν το παρελθόν. Το εξάγωνο µε τον Ερµή και τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να σε βγάλει από την κατήφεια και τη µελαγχολία, καθώς πιθανά νέα από τον επαγγελµατικό τοµέα να είναι άκρως θετικά για εσένα.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και στρέφεις την προσοχή σου στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις είναι έντονη. Το εξάγωνο µε τον Ερµή και τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να δώσει άκρως αποδοτικές συζητήσεις για τους στόχους σου και το πώς µπορούν φιλικά σου πρόσωπα να σε βοηθήσουν.

Ζυγός

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι στις επαγγελµατικές υποχρεώσεις, καθώς εµφανίζονται επιπλέον ευθύνες. Το εξάγωνο µε τον Ερµή και τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει αιφνιδιαστικά σηµαντικές συζητήσεις για οικονοµικά ζητήµατα ή επιχειρηµατικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και το κέφι απογειώνεται. Νιώθεις έντονη αισιοδοξία και την ανάγκη να διασκεδάσεις. Το εξάγωνο µε τον Ερµή και τον Ουρανό στον Ταύρο δηµιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε συνεργασίες σε σχέση µε την επικοινωνία, τη γνώση και το εξωτερικό.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και ανεξήγητα νιώθεις έντονο εκνευρισµό. Το εξάγωνο µε τον Ερµή και τον Ουρανό στον Ταύρο δηµιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για αιφνιδιαστικές και άκρως εποικοδοµητικές συζητήσεις στη δουλειά σου, που µπορούν να αποδώσουν τα µέγιστα σε οικονοµικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο µε τον Ερµή και τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι και είναι πιθανό να επιδιώξεις να βρεθείς µε συνεργάτες σου, να διασκεδάσεις και να δροµολογήσεις σηµαντικά επαγγελµατικά σχέδια.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και η καθηµερινότητα γίνεται φορτική, καθώς προστίθενται υποχρεώσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης µε τον Ερµή και τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να φέρει πρωτότυπες προτάσεις και αιφνιδιαστικές συζητήσεις για µια νέα πορεία σε ό,τι αφορά τη δουλειά σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι στον έρωτα και στη διασκέδαση. Το εξάγωνό της µε τον Ερµή και τον Ουρανό στον Ταύρο µπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις από παρέες που θα σε οδηγήσουν σε έντονο ξεφάντωµα ή ακόµα και πιθανές κοντινές αποδράσεις που θα ανατρέψουν θετικά τα µέχρι τώρα σχέδιά σου.

ζώδιαημερήσιες προβλέψειςωροσκόπιοαστρολογικές προβλέψεις