Lifestyle|08.05.2019 12:46

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: Είμαι πολύ θυμωμένη - Ο πατέρας μου ήταν σε κακή κατάσταση (vid)

Newsroom

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου περιέγραψε στην Ελεονώρα Μελέτη  και την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» πως βίωσε την περιπέτεια σύλληψης του πατέρα της Αλέξανδρου Λυκουρέζου, δηλώνοντας πως είναι αθώος. Η κόρη του γνωστού ποινικολόγου περιγράφει τις δύσκολες στιγμές και τη στήριξη που προσέφερε στον πατέρα της μαζί με τη σύντροφό του Νατάσα Καλογρίδη. «Δύο μήνες πριν τη σύλληψή του, επειδή ήθελα να ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει, μίλησα μαζί του για να μου πει την αλήθεια. Επειδή ήξερα λοιπόν τι συνέβη, το θεώρησα πολύ άδικο όλο αυτό, ντροπή!», είπε χαρακτηριστικά για τη σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

«Είχα θυμώσει τόσο πολύ, είχα εκνευριστεί. Δεν πίστευα μέσα ούτε μια στιγμή και κάτι άσχημο να γίνει, δεν ξέρω τι θα έκανα, πραγματικά. Δεν ξέρω πού θα έφτανα γιατί το θεωρώ τόσο άδικο. Τώρα να πιάνουν τον πατέρα σου και να μην ξέρεις εάν αύριο-μεθαύριο θα μπει στη φυλακή για κάτι που δεν έχει κάνει. Δηλαδή, ξαφνικά, ο μπαμπάς μου τρελάθηκε στα 80 του και τι αποφάσισε να μπει σε συμμορία, με τι με μαφιόζους Αλβανούς. Συγγνώμη, εάν έμπαινε σε μια συμμορία, ας έμπαινε και με λίγο πιο ελίτ συμμορία, που λέει ο λόγος. Και ξαφνικά τρελάθηκε και ζητούσε όλα αυτά τα λεφτά. Τι είναι αυτά; Και δεν υπάρχουν και στοιχεία. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν στοιχεία, δεν μπορείς να φέρεσαι κατ΄ αυτόν τον τρόπο σε έναν τέτοιον άνθρωπο», ανέφερε.

Η Μαρία Ελένη συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στη μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη, και περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τη στιγμή που έμαθε από τον πατέρα της πως η μεγάλη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή και γιατί ο θάνατος αυτός έφερε τα πάνω κάτω στην οικογένεια.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Αλέξανδρος Λυκουρέζος (Papadakis Press)

Αναφορικά με τον πατέρα της και τη σύλληψή του συνέχισε λέγοντας: «Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Παρόλο που είσαι αθώος, επειδή υπάρχουν άλλα από πίσω και υπάρχουν άλλοι που το έχουν στήσει όλο αυτό και κάποια στιγμή μπορούν στη φόρα, απλά εγώ δεν επιτρέπεται να πω τίποτα αυτή τη στιγμή, θεωρείς αν είναι στημένο, λες θα με βάλουν μέσα. Αυτό έλεγε». «Εκείνη η Δευτέρα ήταν εφιαλτική», τόνισε και στη συνέχεια θυμήθηκε τον ενθουσιασμό όταν ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου ανακοίνωσε πως αφέθηκε ελεύθερος.

Η Μαρία Ελένη θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια και είπε ότι η οικογένειά της δεν ήταν όπως όλες οι άλλες, γεγονός που την κάνει υπερήφανη. Αποκάλυψε ότι οι σχέσεις της με την αδελφή της Μάρθα δεν είναι καλές και έδωσε για άλλη μια φορά «πράσινο φως» στη σχέση του πατέρα της με τη Νατάσα Καλογρίδη.

Νατάσα ΚαλογρίδηΑλέξανδρος ΛυκουρέζοςΜαρία Ελένη Λυκουρέζου