Lifestyle|09.05.2019 12:14

Μέγκαν Μαρκλ: Παρουσιάζει για πρώτη φορά το μωρό και του βγάζει διαβατήριο (pics+live)

Newsroom

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ χαίρονται τις πρώτες μέρες με το νεογέννητο γιο τους και αυτό που όλοι περίμεναν είναι να παρουσιάσει το ζευγάρι το βασιλικό μωρό στα διεθνή media.

To μωρό γεννήθηκε στις 07.26 το πρωί ώρα Ελλάδας (τη Δευτέρα 6/5) και όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο, πρώτη έμαθε την είδηση της γέννησης η Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ ο Χάρι ήταν παρών στη γέννα. Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, το πριγκιπικό ζευγάρι δεν γνώριζε το φύλο του μωρού. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας έδειξαν συγκινημένοι το μωρό τους σε όλο τον πλανήτη, σήμερα Τετάρτη 8/5. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι έκανε συμφωνία με το κανάλι CBS να έχει κατ' αποκλειστικότητα τις πρώτες εικόνες της οικογένειας στο Κάστρο του Windsor. Στο κανάλι εργάζεται η καλή φίλη της Δούκισσας του Σάσεξ και μία από τις πιο διάσημες παρουσιάστριες των Ηνωμένων Πολιτειών, η Γκέιλ Κινγκ, κολλητή φίλη της Όπρα Γουίνφρι, η οποία παραβρέθηκε και στον γάμο του ζευγαριού.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

T

Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη γέννηση του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι από τα νέα και ανυπομονούμε να δούμε από κοντά το μωρό, όταν επιστρέψουμε» είπε ο Κάρολος, παππούς του μωρού, σε πολίτες που έσπευσαν να του ευχηθούν για τα γεννητούρια, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Βερολίνο.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είναι εξίσου χαρούμενοι με τα νέα και αδημονούν να περάσουν χρόνο με τον νεογέννητο ανιψιό τους. 

T

Ο Τόμας Μαρκλ, ο πατέρας της Μέγκαν, της δούκισσας του Σάσεξ, δήλωσε ευτυχής για τη γέννηση του εγγονού του. Δήλωσε, επίσης, πεπεισμένος ότι το παιδί θα υπηρετήσει τη βρετανική βασιλική οικογένεια, γράφει η εφημερίδα Sun. «Είμαι περήφανος που ο νέος μου εγγονός γεννήθηκε στους κόλπους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και είμαι βέβαιος ότι θα μεγαλώσει έτσι ώστε να υπηρετήσει το στέμμα και τον βρετανικό λαό με σεβασμό, αξιοπρέπεια και τιμή. Ο Θεός ας ευλογεί το παιδί και εύχομαι να έχει υγεία και ευτυχία. Τα συγχαρητήρια μου στην αγαπημένη μου κόρη, δούκισσα Μέγκαν, και στον πρίγκιπα Χάρι. Ο Θεός ας σώζει τη βασίλισσα».

Διάβασε ακόμα Μέγκαν Μαρκλ: Η «ατίθαση» δούκισσα και οι 8 βασιλικοί κανόνες μετά τη γέννα

AP images

Το όνομα και το διαβατήριο του βασιλικού μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι

Το δημοσίευμα του περιοδικού Ηello είχε προβλέψει ότι το ζεύγος Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι θα παρουσίαζαν στο κοινό τον μικρούλη γιο τους, σήμερα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ίσως να είναι έτοιμοι να δείξουν το μωρό τους, αλλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει το όνομα. Ή τουλάχιστον δεν είναι έτοιμοι να το ανακοινώσουν, γεγονός που αφήνει τα γραφεία στοιχημάτων να κάνουν τις δικές τους εικασίες και...χρυσές δουλειές. Τα στοιχήματα για τη βασιλική ονοματοδοσία «δίνουν και παίρνουν» με το ελληνικό «Αλέξανδρος» να είναι το επικρατέστερο.

Όπως, πάντως, αναφέρει σε σχετικό tweet η ανταποκρίτρια της Daily Mail, Ρεμπέκα Ίνγκλις, η βασιλική οικογένεια θα κάνει αίτηση για αμερικανικό διαβατήριο και διπλή υπηκοότητα για το μωρό της Μέγκαν και του Χάρι, που θέλουν ο γιος τους να είναι «πολίτης του κόσμου»: 

T
Πρίγκιπας Χάριπρίγκιπας ΚάρολοςΜέγκαν Μαρκλ