Lifestyle|22.07.2025 11:20
Τάκης Ζαχαράτος: «Απομάκρυνα ανθρώπους από το πλάι μου και πάω για άλλα»
NewsroomΚαλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι παρέα» εμφανίστηκε ο Τάκης Ζαχαράτος, ενόψει των δύο προγραμματισμένων παραστάσεων που έχει στην Κύπρο.
Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως αποφάσισε ν' απομακρύνει από τη ζωή του άτομα που δεν ευθυγραμμίζονταν πλέον με την ενέργεια και τις αξίες του.
Όπως εξήγησε, ένιωσε την ανάγκη ν' αποδεσμευτεί από σχέσεις που είχαν κουραστεί και να προχωρήσει προς κάτι πιο ουσιαστικό και αληθινό.
«Όταν δεν είσαι στην ίδια συχνότητα με κάποιους ανθρώπους, καλό είναι να χωρίζουν οι δρόμοι. Κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα, οπότε και το κλείσιμο των κύκλων το χειρίζεται ο καθένας με τον τρόπο του» υπογράμμισε ο ίδιος.
Διαβάστε ακόμη
- Μπλόκα αγροτών: Ποιες μέρες θα είναι ανοιχτοί οι δρόμοι στις γιορτές - Τι θα γίνει με τις παρακαμπτήριες οδούς
- «Φλέγονται» οι Βρυξέλλες: Άγρια καταστολή στη διαδήλωση των αγροτών - Δακρυγόνα, και φωτιές έξω από το Ευρωκοινοβούλιο
- Χάος στην αλβανική Βουλή: Βουλευτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς, άναψαν φωτοβολίδες και πέταξαν νερά
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή