Lifestyle|17.01.2020 16:17

Ανα ντε Άρμας: Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ «τα μπλέκει» με τους παρτενέρ του (vids)

Newsroom

Το καστ του νέου «Τζέιμς Μποντ 25» ανακοινώθηκε κι ενώ ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ένα πρόσωπο που παραμένει στην ταινία, κάποιες καινούργιες προσθήκες έκαναν εντύπωση. Εκτός από τον Ραμί Μάλεκ στον ρόλο του «κακού», παρουσιάστηκαν και τέσσερις γυναίκες ηθοποιοί που θα ερμηνεύσουν τα γνωστά «Κορίτσια του Μποντ». Ανάμεσά τους ένα φρέσκο πρόσωπο που έχει τραβήξει την προσοχή των χρηστών στα social media.

Η Ανα ντε Άρμας (Ana De Armas) μεγάλωσε στην εξωτική Κούβα έχει ισπανική καταγωγή από την μητέρα της και ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική στην Ισπανία, ενώ ήταν 18 ετών. Ο ρόλος του Bond Girl, αν και ακόμα δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή, θα είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα της μέχρι σήμερα. 

Ωστόσο, 31χρονη Κουβανή, η οποία, ως γνωστόν, έχει τη συνήθεια να εμφανίζεται ολόγυμνη σχεδόν σε όλες τις ταινίες της, εκμυστηρεύεται ότι έχει την «κακή» συνήθεια να ερωτεύεται τους συμπρωταγωνιστές της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Μάλιστα, στις περισσότερες ταινίες υποδύεται την κοπέλα τους. «Προσπαθώ να διαλέγω μη παθητικούς ρόλους, όπου η γυναίκα απλώς δεν αντιδρά και περιμένει να συμβεί κάτι. Είμαι φιλόδοξη, με την καλή έννοια. Δεν μπορώ να αράξω όταν γνωρίζω πως υπάρχει κάτι καλύτερο».

 

Οι ερωτικές σκηνές της Ανα ντε Άρμας σε ταινίες, όπως οι «Blade Runner 2049», «Blind Alley» και «Sex, party and lies» είναι τόσο προκλητικές, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ταινίες πορνό. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που σύμφωνα με τη «Sun», η σκηνή με το τρίο της Άρμας με τον Κιάνου Ριβς και τη Λορέντσα Ιτσο στην ταινία «Knock Knock» έχει αναρτηθεί αυτούσια σε γνωστές ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου

 

Η ίδια εκμυστηρεύεται σε συνέντευξή της ότι μόλις κλείσουν τα φώτα από τα γυρίσματα των ταινιών της, δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία των συμπρωταγωνιστών της. «Ερωτεύομαι διάφορους ανθρώπους και τώρα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ξέρω ήδη τι πρόκειται να γίνει». Ωστόσο, έσπευσε να συμπληρώσει ότι ο έρωτας είναι «φευγαλέος», καθώς φεύγει «σε δύο μήνες», όταν τελειώσουν τα γυρίσματα. 

T
T

Η ξανθιά καλλονή για να κυνηγήσει το όνειρό της στην υποκριτική άφησε πίσω της την Αβάνα της Κούβας, τον αδερφό της και τους ακαδημαϊκούς γονείς της και πήγε στην Ισπανία, έχοντας μόλις 200 ευρώ στην τσέπη της. 

Αν ντε Άρμας (Φωτογραφία: Περιοδικό GQ)

Το 2014, έφτασε στις ΗΠΑ έχοντας στο βιογραφικό της μία ταινία στην Κούβα και πέντε στην Ισπανία, καθώς και εμφανίσεις σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές. «Ο πατέρας μου συνηθίζει να λέει: “Βλέπε μακριά και κάνε μικρά βήματα”. Κι αυτό προσπαθώ να κάνω κάθε μέρα στη ζωή μου», τονίζει.

T
T

Πρόσφατα, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «Knives Out» με συμπρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ, ενώ αυτή τη περίοδο οι δύο ηθοποιοί ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Τζέιμς Μποντ 25». Η Ανα ντε Αρμάς για του χρόνου ετοιμάζει και μία ακόμη ταινία με την Πενέλοπε Κρουζ. Πρόκειται για το θρίλερ «Wasp» που θα βγει κι αυτό στις αίθουσες την επόμενη χρονιά.

T
T
Άνα ντε ΆρμαςΤζέιμς ΜποντΝτάνιελ Κρεγκ