Μαντόνα: Το πρόβλημά της με τα κινητά τηλέφωνα
NewsroomΠαρά το γεγονός ότι έδωσε στη 22χρονη σήμερα Λούρδη και στον 18χρονο Ρόκο τηλέφωνα, όταν ήταν στην αρχή της εφηβείας, η Μαντόνα δεν σχεδιάζει να κάνει το ίδιο για τον 13χρονο γιο της, Ντέιβιντ. «Θα επιμείνω όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί έκανα λάθος όταν έδωσα κινητά τηλέφωνα στα μεγαλύτερα παιδιά μου, όταν ήταν 13 ετών» δήλωσε η σταρ στη Vogue.
Η «βασίλισσα της ποπ» εξήγησε ότι τα τηλέφωνα έγιναν «πολύ, πολύ μεγάλο μέρος της ζωής της Λούρδη και του Ρόκο» κυρίως λόγω της ανάπτυξης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
«Κατακλύστηκαν από εικόνες και άρχισαν να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με άλλους ανθρώπους, και αυτό είναι πολύ κακό για την αυτο-ανάπτυξη» δήλωσε η πολυβραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια. Η Μαντόνα είπε ακόμη ότι απ' όλα τα παιδιά της, ο Ντέιβιντ έχει περισσότερα κοινά με την ίδια από άποψη «προσήλωσης και αποφασιστικότητας».
Αναφερόμενη στην κόρη της Λούρδη, πατέρας της οποίας είναι ο ηθοποιός Κάρλος Λεόν, η τραγουδίστρια είπε ότι τη ζηλεύει για το «απίστευτο ταλέντο» της.
«Είναι απίστευτη σε ό,τι κι αν κάνει, είναι εκπληκτική χορεύτρια, σπουδαία ηθοποιός, παίζει πολύ καλά πιάνο», ανέφερε η ποπ σταρ.
- Πού «σκοντάφτει» η συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν: Τα δύο μεγάλα «αγκάθια» και η ανησυχία της Ουάσινγκτον
- Η στιγμή της διάσωσης τουρίστα που είχε εγκλωβιστεί σε απόκρημνο σημείο στο Ναυάγιο Ζακύνθου
- Απίστευτο βίντεο: Έκλεψε τυριά από σούπερ μάρκετ, κρύφτηκε κάτω από λεωφορείο και τα πετούσε σε αστυνομικούς
- Doomscrolling: Απλοί τρόποι για να πάψει το κινητό να είναι... η προέκταση του χεριού σου