Lifestyle|09.05.2019 12:57

Μάρα Μεϊμαρίδη: Τι είναι τα μάγια και το νέο της βιβλίο (vid)

Newsroom

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης η Μάρα Μεϊμαρίδη. Η συγγραφέας του βιβλίου «Μάγισσες της Σμύρνης», το οποίο μεταφέρθηκε και στο θεατρικό σανίδι του Παλλάς σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή,  μίλησε για το νέο της εγχείρημα τον σύλλογο «Σμυρνιοπούλα», αλλά και τα προβλήματα των γυναικών σήμερα.

«Αποφάσισα και άνοιξα την ενότητα "Σχολή Γυναικών" για να μάθουν κάτι τα κορίτσια. Τα προβλήματα των ανθρώπων είναι πολύ πιο χοντρά από αυτά που ακούμε στα τηλέφωνα, αλλά κάποια πράγματα απαγορεύονται στην τηλεόραση» είπε η ίδια για τη συμμετοχή της στα «Διλήμματα» του «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open TV.

Η κ. Μεϊμαρίδη ανέφερε ακόμα πως παραμένει Χριστιανή Ορθόδοξη, αλλά αναζήτησε κάποια άλλη θρησκεία και έμαθε για τον Βουδισμό, μα ξεκαθάρισε ότι δεν της αρέσει να καθοδηγείται από καμία εκκλησία. «Έχω καταλήξει πώς δεν μπορεί να πεθάνει κανείς, διότι θάνατος δεν υπάρχει. Η ψυχή είναι μια ενέργεια που δεν μπορεί να χαθεί. Καμία ενέργεια δεν χάνεται» είπε η Μεϊμαρίδη. 

Όσον αφορά την ενασχόλησή της με τη μαγεία δήλωσε: «Ο Άγιος Κυπριανός λύνει τη μαύρη μαγεία, άρα υπάρχει. Τα μάγια δεν είναι τίποτα άλλο από μια αλλαγή ενέργειας που δημιουργεί το ίδιο το μυαλό. Είναι συνεργασία συνειδητού και ασυνείδητου». Αναφορικά με τους τρεις κανόνες της ζωής της, αυτοί είναι: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άνθρωποι. Δεύτερον, δεν με ενδιαφέρει κάποια καριέρα στην τηλεόραση και τρίτον οι ιδέες μου είναι αποκλειστικά δικές μου και θα τις πω μόνο αν ερωτηθώ». 

Μάρα Μεϊμαρίδη