Lifestyle|09.05.2019 16:37

Εurovision 2019: Η δεύτερη πρόβα της Τάμτα και οι δηλώσεις τής Ντούσκα (vid)

Newsroom

Σήμερα (9/5) το πρωί η Τάμτα έκανε τη δεύτερη πρόβα της με το τραγούδι Replay στο στάδιο Εxpo του Τελ Αβίβ. Η τραγουδίστρια, που εκπροσωπεί τη Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision 2019, εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά στην πρόβα και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στη χορογραφία πλαισιώνεται από τέσσερις χορευτές που φοράνε επίσης μαύρα ρούχα, ενώ στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού τους βλέπουμε να βγάζουν το σακάκι που φοράει η Τάμτα, αποκαλύπτοντας το κοντό φόρεμα της με τους κρυστάλλους και τα κρόσσια.

Ο τίτλος «Replay» που επαναλαμβάνεται τρεις φορές δείχνει την τραγουδίστρια να κάνει τρεις φορές την ίδια κίνηση. Στο τελευταίο μέρος της χορογραφίας εμφανίζονται πυροτεχνήματα και ολοκληρώνεται με τους χορευτές ξαπλωμένους στο πάτωμα.

T

Πλάνα από την σκηνή είδαμε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open TV.

Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας και της Κατερίνα Ντούσκα, θα πραγματοποιηθεί αύριο 10/5 στις 10 το πρωί. Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τις βελτιωτικές αλλαγές που έχει ζητήσει από τους διοργανωτές της Eurovision αναφορικά με την τηλεοπτική κάλυψη του «Better Love». Δείτε όλα όσα είπε αποκλειστικά στην εκπομπή του Open TV.

ΤάμταΚατερίνα ΝτούσκαEurovision 2019