Γιώργος Μαζωνάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο - «Ίσως εγώ είμαι ο τρελός...»
NewsroomΣε ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες προχώρησε μετά τον εγκλεισμό του στο Δρομοκαΐτειο ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε ένα βίντεο στα sodial media με ένα τραγούδι που είχε ερμηνεύσει ο ίδιος. Το βίντεο δείχνει τον τραγουδιστή ως «χάρτινη καρικατούρα» και να παίζει το τραγούδι του Ζηλεύω.
«Ίσως να είμαι εγώ τρελός αλλά εσύ έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν με έκανες καλά στην αγκαλιά σου», έγραψε.
O Γιώργος Μαζωνάκης επέστρεψε στο σπίτι του τη Δευτέρα (18/8), έπειτα ολιγοήμερη παραμονή στο Δρομοκαΐτειο. Ο τραγουδιστής είχε εισαχθεί στην ψυχιατρική κλινική την Πέμπτη, 14 Αυγούστου, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αιτήματος του πατέρα και της αδερφής του, χωρίς τη δική του συγκατάθεση.
Κατά την έξοδό του, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε χαμογελαστός και ευδιάθετος, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Τόνισε ότι «όλα είναι μια χαρά» και ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι του στάθηκαν στην κατάσταση αυτή.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
- Η Άγκυρα ντύνει τις διεκδικήσεις της με «θαλάσσια πάρκα» - Νέο μέτωπο σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
- Πέθανε ο σπουδαίος Κωνσταντίνος Τσουκαλάς - Η πορεία και η παρακαταθήκη του
- Hellenic Train: Πρόστιμα 120.000 ευρώ από τη ΡΑΣ για παραβάσεις στη συντήρηση των τρένων
- Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποχαιρέτησε την οικογένεια του ΠΑΟΚ - Το τρομερό «αντίο» του Τάισον