Lifestyle|10.05.2019 13:23

Κάτι ξέρει η Μέγκαν Μαρκλ: 7 διάσημοι Άρτσι για να μοιάσει το βασιλικό μωρό

Newsroom

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλκατέληξαν στο όνομα του νεογέννητου γιου τους και το ανακοίνωσαν. Το ζευγάρι επέλεξε το όνομα Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ. 

Το Άρτσι έχει αγγλικές και σκωτσέζικες ρίζες και είναι η κομμένη εκδοχή του Άρτσιμπαλντ. Σημαίνει, αυθεντικός και γενναίος. Το δεύτερο όνομα Χάρισον είναι ένα όνομα που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Έχει αγγλικές ρίζες και σημαίνει «ο γιος του Χάρι». Είναι σαφώς μια κίνηση που έκανε η Μέγκαν Μαρκλ για να τιμήσει τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι.

Το μωρό της Μέγκαν και του Χάρι εντάσσεται στις τάξεις των διάσημων που έχουν το ίδιο όνομα, Άρτσι και έχουν διαμορφώσει τους τομείς της πολιτικής, του αθλητισμό και της ψυχαγωγίας στο πέρασμα των αιώνων, αναφέρει το Page Six και απαριθμεί κάποιους. Πάντως η πιο ... τυχερή όλων ήταν μια Βρετανή που κέρδισε 18.000 λίρες στο στοίχημα γιατί ο εγγονός της λέγεται Άρτσι και είναι την ίδια μέρα γεννημένος με το βασιλικό μωρό. Οπότε έπαιξε στοίχημα το όνομα Άρτσι και κέρδισε!

1. Ο Άρτσι Άντριους είναι χαρακτήρας μυθοπλασίας στην αμερικανική εφηβική δραματική σειρά βασισμένη στους χαρακτήρες των Archie Comics.

2. Ο Άρτσι Μπάνκερ ήταν ένας θρυλικός φανταστικός χαρακτήρας στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά «All in the Family» τον οποίο υποδύθηκε ο Κάρολ Ο' Κόνορ.

3. Ο Άρτσι Μάτσος είναι πρώην παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

4. Ο Άρτσι Μάγιο ήταν σπουδαίο όνομα στο Χόλιγουντ την εποχή που άρχισε η εισαγωγή του ήχου στα κινηματογραφικά έργα.

5. Ο ηθοποιός Άρτσι Κάο είναι γνωστός για τους ρόλους τους στις σειρές "Chicago P.D." και "Power Rangers Lost Galaxy".

6. Ο Άρτσι Μουρ ήταν επαγγελματίας πυγμάχος με τα περισσότερα νοκ - άουτ, έχοντας στο ενεργητικό του 131 σε 219 αγώνες.

7. Η ηθοποιός Έιμι Πόελερ έχει έναν 10χρονο γιο, τον Άρτσι με τον πρώην σύζυγό της, ηθοποιό Γουίλ Άρνετ.

Μέγκαν ΜαρκλΠρίγκιπας Χάρι