Lifestyle|10.05.2019 14:33

Τάιρα Μπανκς: Το διάσημο μοντέλο επιστρέφει μετά από 20 χρόνια (pics)

Newsroom

Η Τάιρα Μπανκς (Tyra Banks) υπήρξε μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στον χώρο του modeling. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει αποτραβηχτεί από τα catwalks, καθώς την έχει κερδίσει η τηλεόραση. Μετά τα χιλιόμετρα που έκανε στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας, η Τάιρα πέρασε στο χώρο της τηλεόρασης με την επιτυχημένη εκπομπή America's Next Top Model, ενώ συμμετείχε και ως κριτής στο America's Got Talent.

Η Τάιρα Μπανκς ήταν πάντα συμφιλιωμένη με τις καμπύλες της και τώρα στα 45 της χρόνια δηλώνει ότι έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ.

Η Μπανκς ποζάρει με κίτρινο μπικίνι για τον φακό του Sports Illustrated 2019, ένα περιοδικό στο οποίο ξεκίνησε την καριέρα της. Μάλιστα ένα από τα πιο σέξι εξώφυλλά της στο SI ήταν εκείνο του 1997.

Η ίδια μοιράστηκε το εξώφυλλο από τη νέα της φωτογράφιση, αλλά και στιγμιότυπα, στο Instagram, γράφοντας: «Αυτό είναι για όλους όσους άκουσαν πως δεν είναι αρκετά καλοί λόγω του σώματος ή της ηλικίας τους ή για οτιδήποτε άλλο. Η BanX είναι εδώ για να σας πει ότι είστε τέλειοι, ο,τι κι αν λένε οι άλλοι!»

Η Τάιρα Μπανκς ανακοίνωσε πρόσφατα τη δημιουργία του θεματικού πάρκου ψυχαγωγίας, το «Modelland». Το πάρκο θα λειτουργήσει στο υπαίθριο εμπορικό κέντρο Santa Monica Place, στη Σάντα Μόνικα, στην Καλιφόρνια. Θα έχει έκταση 1.950 τ.μ., θα περιλαμβάνει καταστήματα, εστιατόρια και προτρέπει τους επισκέπτες να «γίνουν η ονειρεμένη εκδοχή του εαυτού τους». Δείτε εικόνες από τη φωτογράφιση: 

T
T
T
Sports IllustratedΤάιρα Μπανκςμοντέλο