Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μέλπω Ζαρόκωστα: Τι αποκαλύπτει ο γιος της
NewsroomΜία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της περνά η ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Μέλπω Ζαρόκωστα. Όπως αποκάλυψε η Espresso, η 92χρονη καλλιτέχνις μεταφέρθηκε εσπευσμένα, πριν από λίγες ημέρες, από το Γηροκομείο Αθηνών όπου φιλοξενείται τα τελευταία χρόνια, σε δημόσιο νοσοκομείο με τη φροντίδα του γιου της, Αλέξανδρου Παγουλάτου.
Τα σοβαρά προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν εδώ και καιρό οδήγησαν στην ανάγκη περαιτέρω εξετάσεων σε εξειδικευμένη μονάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε περισσότερα από ένα νοσοκομείο προκειμένου να δοθεί σαφής διάγνωση.
«Η μητέρα μου είναι αρκετά μεγάλη και προσπαθούμε με νηφαλιότητα και ηρεμία ν' αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα υγείας που προέκυψαν. Ευελπιστούμε πως θα μπορέσουμε να τα επιλύσουμε και να την έχουμε ξανά δίπλα μας» δήλωσε ο γιος της, που παραμένει στο πλευρό της αδιάκοπα.
Παρά τις σοβαρές περιπέτειες, η αγαπημένη ηθοποιός διατηρεί την αισιοδοξία και το χιούμορ της. «Η μαμά μάς αναγνωρίζει κανονικά μέχρι στιγμής και μάλιστα προχθές έκανε πλάκα με μια νοσηλεύτρια. Η πηγαία αισιοδοξία της την κρατάει στη ζωή» αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος.
- Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
- Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
- Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών