Lifestyle|22.06.2020 16:58

Ελένη Βουλγαράκη: «Στην τηλεόραση επιβιώνεις δύσκολα»

Newsroom

Ξεκίνησε ως βοηθός παραγωγής και υπεύθυνη για τα social media στα ραδιόφωνα του ΑΝΤ1, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δύο κανάλια, στο ένα εκ των οποίων παρουσιάζει τη δική της καθημερινή εκπομπή. Όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα χαριτωμένο κορίτσι που ήρθε στην τηλεόραση για να μείνει. Και να σκεφτείτε πως όλα άρχισαν από μια ερωτική απογοήτευση. 

Η Ελένη Βουλγαράκη έχει πλάκα. Ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, που μεγάλωσε στην Καστοριά, σπούδασε Νοσηλευτική στη Λάρισα, έκανε ύστερα την πρακτική της άσκηση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και κάπου εκεί αποφάσισε να μην ξαναφορέσει τη λευκή στολή του νοσηλευτή.  

Για ποιους λόγους εγκατέλειψες τη Νοσηλευτική; 

Γιατί δεν κατάφερνα να αφήσω τη δουλειά έξω από το σπίτι. Μια φορά πέθανε ένας ασθενής μπροστά στα μάτια μου και επί μία βδομάδα τον έβλεπα στον ύπνο μου! Ευτυχώς, κατάλαβα σχετικά γρήγορα ότι εν κάνω για νοσηλεύτρια. Επίσης, συνειδητοποίησα ότι έχω αρρωστοφοβία και μικροφοβία. Κατά φαντασίαν ασθενής! 

T

Μπορείς να μου αναφέρεις ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα... 

Τι να σου πρωτοπώ; Ότι πονάει το κεφάλι μου και νομίζω ότι έχω -χτύπα ξύλο- όγκο στον εγκέφαλο; 

Και ο πιο απίθανος λόγος για τον οποίο έχεις επισκεφθεί γιατρό; 

Έχω πάει να τσεκάρω τις φωνητικές μου χορδές, γιατί αισθανόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Η μαμά μου δεν με παίρνει πλέον στα σοβαρά αν της πω ότι νιώθω ότι έχω κάτι κακό. 

Με τη δημοσιογραφία πώς αποφάσισες να ασχοληθείς;

Τελειώνω την πρακτική μου ως νοσηλεύτρια στη Θεσσαλονίκη και επιστρέφω στην Καστοριά γιατί διατηρούσα εκεί μια σχέση πέντε χρόνων με ένα αγόρι και ήθελα να είμαι μαζί του. Ήμουν και μικρή ηλικιακά και το ζούσα έντονα. Όταν, βέβαια, του πρότεινα να συγκατοικήσουμε, δεν τον είδα πολύ θερμό και για να του τη σπάσω είπα «Εντάξει, θα φύγω στην Αθήνα να σπουδάσω Δημοσιογραφία». Πίστευα ότι θα με απέτρεπε, αλλά μου απάντησε «Να πας!». Από πείσμα ήρθα στην Αθήνα και στη σχολή του ΑΝΤ1. Με μισή καρδιά… Μέχρι την τελευταία μέρα, θυμάμαι, είχα κλειστεί στο σπίτι και έκλαιγα!

Πόσο καιρό μετά χωρίσατε;

Στους πέντε μήνες…

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο People...

Ευτυχείτε!Open TV