Lifestyle|11.05.2019 18:58

Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια της εβδομάδας (12-18 Μαΐου) - Η Πανσέληνος επιβαρύνει τη «σταθερή»+ ομάδα

Newsroom

Πανσέληνος στις 18 Μαΐου στο ζώδιο του Σκορπιού. Επιβαρύνει περισσότερο τα ζώδια της σταθερής ομάδας -Ταύρο, Σκορπιό, Λέοντα και Υδροχόο- και περισσότερο τα άτομα που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων.

Στις 16 ο Αρης μετακινείται από τους Διδύμους στον Καρκίνο και αυτή η μετακίνηση λύνει τα χέρια σε μεγάλο βαθμό στα άτομα των Διδύμων, του Τοξότη, της Παρθένου και των Ιχθύων. Μια μεταβατική, κουραστική και ρευστή φάση ξεκινάει για τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των 12 ζωδίων για την εβδομάδα 12 - 18 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Ο Μάης στα μισά και είναι σίγουρο ότι αυτή η εβδομάδα είναι περισσότερο αξιοποιήσιμη με πολλούς τρόπους έως το μέσον της. Προσπαθήστε λοιπόν έως και την Τετάρτη να κλείσετε πάσης φύσεως εκκρεμότητες όπου αυτές βρίσκονται. Στην εργασία, τα οικονομικά, τα αισθηματικά, αλλά και ό,τι αφορά σε χώρους και περιουσιακά. Μια ανακαίνιση, μια ενοικίαση ή αγοραπωλησία. Εως και την Τετάρτη μπορεί να βάλετε περισσότερους δικούς σας όρους. Την Πέμπτη ξεκινά ένα πιο απαιτητικό από πολλές απόψεις διάστημα που θα επεκταθεί έως το τέλος Ιουνίου και μέσα σ’ αυτό θα διαφοροποιηθούν και θα αλλάξουν αρκετά.

Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή (12/5)

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ: Ι διαίτερη από πολλές απόψεις -θετικές αλλά και αρνητικές- μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η εβδομάδα. Από τη μία φέρνει την Αφροδίτη -εύνοια σε οικονομικά, φιλίες και σχέσειςστο ζώδιό σας και από την άλλη το Σάββατο φέρνει μια πανσέληνο στον Σκορπιό ακριβώς απέναντί σας. Συνεταιρισμοί, συμπράξεις, σχέσεις και συνεργασίες, είτε από την πλευρά σας είτε από την πλευρά των «άλλων» και ακόμα από τις συμπτώσεις, τις συγκυρίες και τις καταστάσεις, μπαίνουν σε κρίσιμη φάση ή και δοκιμασία. Συγκρατήστε αυθορμητισμό, κτητικότητα ή πείσμα και ερωτισμό στις πιο ευάλωτες για τα νεύρα σας ημέρες.

Ευνοϊκές Ημέρες: Δευτέρα και Τρίτη

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ: Επιτέλους, τέλος, μπορείτε άνετα να αναφωνήσετε από τις 16 και μετά, αφού σε αυτήν την ημερομηνία, τυπικά τουλάχιστον, κλείνει ένας έντονος και πολύ ρευστός και κουραστικός κύκλος που άνοιξε για εσάς γύρω στα τέλη Μαρτίου. Φυσικά έως και τις 20 μπορεί ακόμα να υπάρχουν κάποια κατάλοιπα που θα πρέπει να τακτοποιηθούν, υγεία, εργασία, οικονομικά, οικογενειακά ή αισθηματικά θέματα, κάτι διαφορετικό για την καθένα σας. Βεβαίως υπάρχει μια πανσέληνος στις 18 που γίνεται στον τομέα που σχετίζεται με την υγεία και την εργασία. Είναι όμως κάπως... ξώφαλτση η επίδρασή της.

Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή (12/5) και Τετάρτη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ: Η νέα εβδομάδα του Μαΐου φέρνει δύο σημαντικές για σας πλανητικές αλλαγές. Την Τετάρτη η Αφροδίτη περνάει από το ζώδιο του Κριού στο ζώδιο του Ταύρου και η μετακίνηση θα έχει θετικότερο αντίκτυπο στα αισθηματικά, τη φιλία αλλά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Μάλιστα η συμμετοχή σας με τον όποιο τρόπο σε ομάδες, συλλόγους, σωματεία, πολιτικά κόμματα και πολιτιστικές δραστηριότητες κάτι καλό έχει να σας προσφέρει. Στις 16 ο Αρης μπαίνει στο ζώδιό σας -θέση που θα κρατήσει έως την 1η Ιουλίου- και θα πρέπει να διαχειριστείτε με μεγαλύτερη προσοχή και ψυχραιμία υγεία, σχέσεις και συνεργασίες. Οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις αυξάνονται.

Ευνοϊκές Ημέρες: Δευτέρα και Τρίτη

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Σύνθετη εμφανίζεται η νέα εβδομάδα του Μάη για σας, καθώς στο ξεκίνημά της φαίνεται πιο... αβανταδόρικη αλλά όχι και στο τελείωμά της. Εως και την Τρίτη θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας προκειμένου να αξιοποιήσετε κάθε και ευκαιρία προκειμένου να κερδίσετε κάτι περισσότερο ή να μη χάσετε. Απροσεξίες, παραλείψεις και αστοχίες μπορεί να έχουν μεγαλύτερο κόστος -οικονομικό,επαγγελματικό, αισθηματικό ή ψυχικό- ιδιαίτερα από την Τετάρτη μέχρι και την Κυριακή. Συμφωνίες, συμβόλαια, αιτήσεις, λογαριασμοί, έγγραφα, μετακινήσεις, σπουδές, «παιδί», ΜΜΕ και σχέσεις μπορεί να παρουσιάσουν καθυστερήσεις ή δυσκολίες.

Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή (12/5), Δευτέρα και Τρίτη

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Ο Μάης στο καλό του για σας σημείο και αυτό γιατί στις 16 κλείνει ένας μεταβατικός, κουραστικός και ίσως και επεισοδιακός κύκλος που ξεκίνησε γύρω στα τέλη του Μάρτη. Αντιμετωπίσατε ή αντιμτωπίζετε έντονο ανταγωνισμό; Είχατε ασυνεννοησία; Καινούργια δεδομένα στην εργασία, τα ερωτικά, ή την οικογένεια; Εχει όμως και ένα ακόμα καλό η εβδομάδα αυτή. Από τις 15 και ακόμα καλύτερα από τις 16 θα υπάρχει μια μεγαλύτερη εύνοια που θα αφορά στα επαγγελματικά, τα οικονομικά, τα περιουσιακά, αλλά και τα αισθηματικά σας. Από 16 έως 20 πολλά μπορείτε να ρυθμίσετε αλλά και να κερδίσετε.

Ευνοϊκές Ημέρες: Δευτέρα και Τρίτη

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Η παρουσία του Αρη -αποφασιστικότητα, ζωτικότητα, ξεκαθάρισμα μπερδεμένων καταστάσεων- στους Διδύμους έως και την Τετάρτη είναι μια σίγουρη «βοήθεια» για εσάς. Αντιθέτως η προνοητικότητα, η συμβιβαστική διάθεση, η ψυχραιμία και η υπομονή θα πρέπει να αυξηθούν από την Πέμπτη και μετά, που μετακινείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Εως την 1η Ιουλίου θα τροποποιηθούν ή θα αλλάξουν πολλά, στην επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή. Κάποιοι μπορεί έως τότε να αλλάξετε χώρο -ή πόστο- στην εργασία ή να ασχοληθείτε περισσότερο με συγγενικό σας άτομο ή ακίνητο. Πολλά θα κριθούν και στα ερωτικά.

Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή (12/5) και Τετάρτη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Ο Μάης στο μέσον του και αυτή η εβδομάδα διαφοροποιεί κάπως το τοπίο, ιδιαίτερα από τις 15 και μετά που η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό του Ταύρου απέναντί σας. Εκεί βρίσκεται και ο Ερμής, που δεν διευκολύνει την επικοινωνία, τη συνεννόηση και άλλα πολλά. Συμφωνίες, συμβόλαια, αιτήσεις, σπουδές, κάρτες, λογαριασμοί, αποδείξεις, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, ταξίδια, μετακινήσεις και ό,τι αφορά στο παιδί έως και τις 20 παρουσιάζουν... αρρυθμίες, καθυστερήσεις και μπερδέματα και θέλουν μεγαλύτερη προσοχή. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 18 μπορεί να φέρει ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ευνοϊκές Ημέρες: Δευτέρα και Τρίτη

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ακόμα και αν δεν σας χαρίζει ένα... πλατύ χαμόγελο, ο Μάης αυτήν την εβδομάδα σάς στέλνει ένα... ζεστό μειδίαμα. Αυτό από τις 16 και μετά, αφού σε αυτήν την ημερομηνία, τυπικά τουλάχιστον, κλείνει μια μεταβατική φάση που ξεκίνησε γύρω στα τέλη Μαρτίου. Κούραση, γρήγορη και εκνευριστική εναλλαγή γεγονότων και καταστάσεων; Αυτά και πολλά άλλα σε έναν διαφορετικό για τον καθένα σας τομέα. Η πανσέληνος επίσης που θα γίνει στις 18 στον Τοξότη θα αποκαλύψει μυστικά και κακόβουλες ενέργειες ή προθέσεις με στόχο το πρόσωπό σας. Με πιο καθαρή εικόνα θα μπορείτε να κάνετε και πιο σίγουρες επιλογές.

Ευνοϊκές Ημέρες: Κυριακή (12/5), Τετάρτη και Πέμπτη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Με ένα ευνοϊκό και ένα αρνητικό στοιχείο έρχεται αυτή η εβδομάδα που θεωρείται εξαιρετικά σημαντική, αφού ξεκινά ένα σύνθετο μεταβατικό διάστημα την Πέμπτη που θα επεκταθεί έως την 1η Ιουλίου. Σχέσεις, γάμος, συνεταιρισμός και συνεργα - σίες -τωρινές, περασμένες που έχουν αφήσει κατάλοι - πα ή μελλοντικές- μπαίνουν στο τραπέζι ή ίσως και στο... κρεβάτι του Προκρούστη. Φανείτε πιο προνοητικοί, προ - σεκτικοί και διαλλακτικοί μέχρι που να δείτε πού θα κάτσει η μπίλια. Ορισμένοι -μια που η Αφροδίτη από τις 15 θα είναι στο πλευρό σας- μπορεί να ζήσετε μια... ταραχώδη ερωτική συνάντηση-επανάκαμψη ή μια νέα γνωριμία. Μην τρέχετε.

Ευνοϊκές Ημέρες: Δευτέρα και Τρίτη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας δεν σας κάνει ιδιαίτερα ξε - κούραστους και ευτυχισμέ - νους, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Μάης... δουλεύει για να αποδώσει ο Ιούνης. Αυτή η εβδομάδα από το μέσον της και προς το τέλος γίνεται ακόμα πιο απαιτητική για τις επαγγελ - ματικές και προσωπικές σχέσεις. Παράληλλα θα αποδειχτεί πολυέξοδη, ενώ μπορεί να δημιουργήσει προσκόμματα σε συνεταιρι - σμούς, σχέσεις και συνεργα - σίες. Προσπαθήστε λοιπόν τη Δευτέρα και την Τρίτη που προσφέρονται περισσότερο να ρυθμίσετε τις όποιες εκκρε - μότητες, να προωθήσετε ή να σταθεροποιήσετε αυτά που επιδιώκετε.

Ευνοϊκές Ημέρες: Δευτέρα και Τρίτη

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ: Από πολλές απόψεις ο Μάιος έως και το τέλος του είναι μήνας με πολλές εναλλαγές για εσάς, αλλά... Αυτή η εβδομάδα και συ - γκεκριμένα η Πέμπτη βάζει τέλος σε έναν δύσκολο, ρευστό και κουραστικό από πολλές απόψεις κύκλο που ξεκίνησε γύρω στα τέλη του Μάρτη. Δηλαδή, σημαντικές ανακατατάξεις, μεγάλες αλλαγές και γεγο - νότα που διαφοροποίησαν σε κάποιον βαθμό εργασία, σπουδές, συνεργασίες και σχέσεις. Αν μπορούσε κανείς να επιλέξει ημέρες πιο «καθα - ρές» από αρνητικές πλανητικές επιρροές, αυτές σίγουρα είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή. Εκεί μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας, να δηλώσετε τα «ναι» ή τα «όχι» σας.

Ευνοϊκές Ημέρες: Πέμπτη και Παρασκευή

ημερήσιες προβλέψειςζώδιαΒίκη Παγιατάκη