Lifestyle|15.09.2025 15:04

Άννα Βίσση: «Σαν να ξύπνησα από ένα μαγικό όνειρο» - Η πρώτη ανάρτηση μετά τις δύο sold out συναυλίες στο Καλλιμάρμαρο

Newsroom

Με λόγια συγκίνησης και ευγνωμοσύνης προς το κοινό που την τίμησε με την παρουσία του, η Άννα Βίσση αναφέρθηκε στις δύο μεγαλειώδεις συναυλίες που έδωσε το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

«Ευγνώμων για πάντα»

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram, μοιράστηκε τη συγκίνησή της για την απήχηση των εμφανίσεών της, τονίζοντας πως νιώθει «σαν να ξύπνησε από ένα μαγικό όνειρο».

Όπως έγραψε η Άννα Βίσση στη δημοσίευσή της: «Ξύπνησα από ένα μαγικό όνειρο. Τα λόγια μου τελείωσαν. Μιλήσατε για όλα εσείς. Εγώ προσπάθησα για άλλη μια φορά να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε αυτό που αγαπώ να κάνω. Κι εσείς με δικαιώσατε. Εύχομαι όλοι στις ζωές μας να βρίσκουμε αγάπη και φιλία αληθινή. Ο κόσμος έγινε χαλεπός και οι σχέσεις δυσεύρετες. Χτες και προχτές είδα αγκαλιές πρόσωπα όμορφα και χαμογελαστά στόματα παθιασμένα να τραγουδούν. Δεν ήταν η συναυλία της Βίσση. Ήταν η συναυλία μας. Ευγνώμων για πάντα».

Άννα Βίσση