Lifestyle|13.05.2019 11:25

Πόσο κόστισε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν; Tα νούμερα «ζαλίζουν»

Newsroom

Μια περιουσία κόστισε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ και το γερμανικό περιοδικό «Focus» αποκαλύπτει τους λόγους. 

Η δούκισσα του Σάσεξ ήδη έχει δυσαρεστήσει πολλούς οπαδούς του στέμματος με την απόφασή της να κάνει το baby-shower πάρτι για το μωρό στη Ν. Υόρκη, μία βραδιά που στοίχισε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια (£154,000). Η ίδια μάλιστα έφτασε στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό τζετ. Πρώτη η βρετανική εφημερίδα «The Sun» μίλησε για τα έξοδα που δαπανήθηκαν για το οικολογικό παιδικό δωμάτιο, αλλά και για τις λαμπερές εμφανίσεις και όλα τα πανάκριβα ρούχα της Μέγκαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ στοίχισε η εγκυμοσύνη της πρώην σταρ του Χόλιγουντ, Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με σκανδαλοθηρικά έντυπα της Βρετανίας. 

Η οικολογική ανακαίνιση της όλης της οικίας όπου θα διαμείνει το ζευγάρι κόστισε περίπου 58 χιλιάδες ευρώ, ενώ οι συνεδρίες βελονισμού της Μέγκαν για τη ανακούφιση της από τους πόνους της εγκυμοσύνης, έφθασαν τις δέκα χιλιάδες ευρώ. Σε κέντρα ευεξίας ξοδεύτηκαν 38 χιλιάδες ευρώ ενώ η γκαρνταρόμπα της, έφτασε σχεδόν το μισό εκατομμύριο με πιθανότερο νούμερο αυτό των 447 χιλιάδων ευρώ. Η γέννηση στοίχισε σχεδόν 20.000 ευρώ. 

T

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun που έκανε τη...σούμα, η γέννηση του Άρτσι κόστισε 800.000 λίρες, δηλαδή περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια. 

Η γιορτή της μητέρας και η ανάρτηση της Μέγκαν Μαρκλ στο Instagram

Μία τρυφερή φωτογραφία δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, στο Instagram. Συγκεκριμένα στη φωτογραφία βλέπουμε τα πατουσάκια του μόλις 6 ημερών, Άρτσι-Χάρισον, στα χέρια της μαμάς του, Μέγκαν Μαρκλ. Την Κυριακή 12 Μαΐου, η Δούκισσα του Σάσεξ γιόρτασε για πρώτη φορά την Ημέρα της Μητέρας και η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι προς τιμήν της σημαντικής αυτής γιορτής:

«Αφιερώνοντας φόρο τιμής σε όλες τις μητέρες σήμερα, του παρελθόντος, του παρόντος, τις μελλοντικές, αλλά και σε αυτές που έφυγαν αλλά θα μείνουν πάντα στη μνήμη μας. Τιμούμε και γιορτάζουμε όλες εσάς. Σήμερα είναι η Ημέρα της Μητέρας στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία,  τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότια Αφρική, την Κένυα, την Ιαπωνία και σε αρκετές χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

T

Αφιερωματικό quote: Η μητέρα μου ήταν η πρώτη μου χώρα, το πρώτο μέρος που έζησα ποτέ», είναι τα λόγια κάτω από την ανάρτηση.

γένναΜέγκαν ΜαρκλΠρίγκιπας ΧάριΗμέρα της Μητέρας