Nicole Kidman: Γυρίζει σελίδα και αναζητά νέο ξεκίνημα στην Πορτογαλία μετά τον χωρισμό της
NewsroomΝέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται να ετοιμάζεται να γυρίσει η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman), μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Κιθ Έρμπαν (Keith Urban).
Νέο σπίτι, νέα ζωή
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Variety και τη SIC Noticias, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο μόνιμης εγκατάστασης στην Πορτογαλία, έχοντας ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά κατοικίας στο υπερπολυτελές θέρετρο CostaTerra Golf & Ocean Club.
Το εν λόγω συγκρότημα, γνωστό και ως «τα Hamptons της Πορτογαλίας», βρίσκεται μόλις μία ώρα νότια της Λισαβόνας και αποτελεί αγαπημένο προορισμό πολλών διεθνών προσωπικοτήτων, όπως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Πάρις Χίλτον και η πριγκίπισσα Ευγενία.
Η Κίντμαν υπέβαλε αίτηση παραμονής στην Πορτογαλία τον Ιούλιο, συνοδευόμενη από τις δύο κόρες της – τη 17χρονη Σάντεϊ Ρόουζ και τη 14χρονη Φέιθ Μάργκαρετ. Η απουσία του Κιθ Έρμπαν από τα σχετικά έγγραφα έχει ήδη ενισχύσει τις φήμες περί οριστικού τέλους στον γάμο τους. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής της country μουσικής βρισκόταν τότε στις ΗΠΑ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Το CostaTerra Golf & Ocean Club, που φέρει την υπογραφή του επιχειρηματία Μάικ Μέλντμαν, εκτείνεται σε 722 στρέμματα κατά μήκος της Ατλαντικής ακτής. Το θέρετρο προσφέρει αποκλειστικές παροχές στα μέλη του, όπως γήπεδο γκολφ, beach club, ιππικό κέντρο, εγκαταστάσεις ευεξίας και βιολογική φάρμα. Η τοποθεσία, με την παρθένα ομορφιά της, παραπέμπει - όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα - στο Σεν Τροπέ της δεκαετίας του ’60 ή την προτουριστική Ίμπιζα.
Η ίδια η ηθοποιός μετέβη προσωπικά στην Πορτογαλία τον Ιούλιο για να παραστεί σε υποχρεωτική συνάντηση με την Υπηρεσία Μετανάστευσης και Ασύλου (AIMA), επιβεβαιώνοντας έτσι τις προθέσεις της για μόνιμη μετακίνηση στη χώρα.
Μετά από 19 χρόνια γάμου και κοινή περιουσία που εκτιμάται στα 282 εκατομμύρια δολάρια, η Νικόλ Κίντμαν φαίνεται πως επιδιώκει μια νέα αρχή, μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Harper’s Bazaar, μίλησε με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες της ζωής της και την ανάγκη για εξέλιξη: «Έχω δει πολλά, έχω ζήσει πολλά και έχω επιβιώσει από πολλά. Όσο μεγαλώνω, θέλω να μοιραστώ τη σοφία που έχω αποκτήσει και να αφήσω πίσω μου τον πόνο και την καταστροφή».
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια